Obavijesti

Sport

Komentari 0

Soldo i Jarni složni - Ne bi trebalo biti prekritičnih

Soldo i Jarni složni - Ne bi trebalo biti prekritičnih
1

Trener Hajduka Robert Jarni hvali svoje mlade igrače i najavljuje da će dobiti priliku i u sljedeće tri utakmice. Zadovoljan je glavni strateg Dinama

VIDEO

Ni dan poslije Zvonimir Soldo nije promijenio mišljenje o derbiju. Prije treninga stigao je pogledati snimku samo prvog poluvremena, kojim je zadovoljan. Priznaje da su oscilacije velik problem.
- Teško je tražiti objašnjenje. Točno je da nemamo konstantu. No prvenstvo je tek počelo, vjerujem da će doći.
Drugi je problem realizacija napadača.
- Ne treba o tome pričati nego na treningu raditi. No to me ne zabrinjava, dođu faze u kojima te neće gol. Treba biti strpljiv, realizacija će se popraviti. No od svih ofenzivnih igrača tražim da više riskiraju, da pokušaju proći jedan na jedan - rekao je Soldo.
Iako nisu odigrali kako treba, za utakmicu protiv Slaven Belupa neće biti promjena.
- Ne treba biti prekritičan. Ipak imamo 16 bodova više od Rijeke, a 18 od Hajduka. Ali moramo popraviti neke stvari, primjerice prekršaje u opasnoj zoni, na 16 metara.
Robert Jarni i u porazu hvali svoje igrače.
- Najzadovoljniji sam time što sam na pravoj utakmici, protiv pravog protivnika, dobio potvrdu da su mladi igrači sposobni biti nositelji igre. Upozorio sam ih da su ovom utakmicom sebi postavili visoke kriterije i da će to morati ponoviti i u sljedeće tri - protiv Šibenika, Varteksa i Intera, iz kojih očekujemo svih devet bodova. Te tri utakmice pokazat će nam smjer u kome će se kretati prvenstvo - kaže Jarni i potvrđuje kako će mladi igrači i ubuduće dobivati priliku.
- Naša će orijentacija biti na mlađe igrače, koji će dobivati prilike, no pažljivo ćemo ih dozirati. Primarni je cilj izgraditi ih u prave igrače te osvojiti Kup i izaći u Europu.
O Cernatu, Verpakovskisu, Živkoviću, Tudoru… još će biti riječi.
- Igrat će oni koji to na treningu zasluže. Kad na treningu iz 10 prilika zabiješ 11 golova, onda na utakmici zabiješ i iz poluprilike, a ne promašiš pravu priliku, kao Bušić pred kraj utakmice u Maksimiru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica