Sport

Komentari 19

Blizu dogovora?! Solskjaer je potvrdio da United traži špicu

Blizu dogovora?! Solskjaer je potvrdio da United traži špicu

Nakon što su ih u zimskom prijelaznom roku napustili Romelu Lukaku i Alexis Sanchez, 'crveni vragovi' u potrazi su za napadačem. Ole Gunnar Solskjaer potvrdio je da traži napadača 'po mjeri' Uniteda

Marcus Rashford (20) jedan je od najboljih mladih napadača na svijetu, ali Manchester United ne može 'preživjeti' samo an jednom napadaču. Ole Gunnar Solskjaer na zimu je ostao bez Lukakua i Sancheza, dok u svoje redove nije doveo napadača. Mario Mandžukić (34) bio je blizu dolaska među 'crvene vragove', ali ipak je ostao u 'staroj dami'.

- Pustili smo Alexisa i Romelua. Ne moram biti raketni inženjer da vidim da nam fali napadača. Treba nam kreativnosti i golova i nema smisla da dovodimo igrače u čije mogućnosti nismo 100% sigurni. Kad dovodim igrače moram biti siguran da će ostati ovdje na duže vrijeme i to je pravilan način razmišljanja - objasnio je trener kluba koji je u šest kola Premiershipa zabio osam golova.

Juventus v Atalanta - Serie A - Allianz Stadium

Mandžo bi tako ipak mogao preseliti u novi klub, no morat će strpljivo čekati tri mjeseca i zimski prijelazni rok. Pitanje je svakako i u kakvoj će formi biti tada, no sa svojom borbenošću osvojio je Solskjaera koji se 'zaljubio u njega' i želi ga pod hitno dovesti.

- Ovo nije pitanje moje reputacije, već pitanje reputacije kluba. Bilo je nekoliko dostupnih napadača, ali to nisu bili oni koje smo željeli. Doduše, bilo je i onih koje smo željeli, ali ih nismo mogli dovesti. Trebamo više zabijati i nadamo se da ćemo dovesti napadača koji će nam moći to pružiti - rekao je Solskjaer.

Najčitaniji članci