Obavijesti

Sport

Komentari 19

Sopić: Nikoga se ne bojimo, a uz pravi pristup sve je moguće

Sopić: Nikoga se ne bojimo, a uz pravi pristup sve je moguće
4

Dinamo će sutra na vrlo dobro popunjenom Maksimiru ugostiti Juventus u drugom kolu Lige prvaka. Željko Sopić vjeruje da njegova momčad može parirati velikom Juventusu

VIDEO

Znamo protiv koga igramo, ali igramo u našem dvorištu. Uz puni stadion nikoga se ne bojimo iako svakoga respektiramo. Uz maksimalni pristup i ako se bacimo na glavu, sve je moguće, rekao je Željko Sopić na konferenciji za medije pred utakmicu s Juventusom na Maksimiru (utorak, 20.45).

Sopić i Šemper uoči Juventusa, nema službene potvrde novog trenera! Reporter: Antonio Bevanda, 24sata

Posted by 24sata on Monday, September 26, 2016

Do sada je prodano oko 18.000 ulaznica za utakmicu s talijanskim divom, a do početka susreta taj bi broj mogao narasti i duplo. 

- Za utakmicu s Juventusom otvorena je prodaja i za Zapad gore te Sjever dolje i gore - otkrila je Dinamova glasnogovornica.

U pauzi razmišljanja o idućem protivniku, Sopić vjerojatno razmišlja i o svom mogućem nasljedniku. Kao 'gotova stvar' danas je izašla informacija da Ivajlo Petev dolazi na klupu 'modrih'. Sopić tvrdi kako ga to ne može uzdrmati.

- Ja sam vojnik kluba i kao Zagrepčaninu meni je najveća čast voditi ovaj klub. Kada sam preuzeo klupu, nisam razmišljao hoću li tu ostati 10 godina ili jedan dan, jednostavno, meni je čast biti trener Dinama. Uopće se ne opterećujem što će biti u budućnosti. 

Ante Ćorić na početku sezone predstavljen je kao projekt od najveće važnosti u Maksimiru, no mladi Ante igra sve manje, a Sopić ga je protiv Lokomotive čak i izvadio u poluvremenu.

- Dok sam ja ovdje svi igrači se sami stavljaju u momčad ili izbacuju. Ne stavljam ih ja ili novinari, nego zeleni teren. Isto vrijedi za Ćorića, Fiolića ili kapetana Antolića. Što se tiče Lokomotive, izvadio sam ga jer nije radio ono što sam mu rekao.

U sastavljanju momčadi za sudar s Juventsuom Sopić najviše problema ima na desnom beku. 

- Stojanovič i Matel su ozlijeđeni. Tko će igrati ne desnom boku? Igrač, to je sigurno, igrat ćemo s desnim bekom. 

Na suprotnim stranama terena sutra će biti jedan od najmlađih golmana koji su ikad zaigrali u Ligi prvaka Adrian Šemper i veliki Gigi Buffon.

- Ja ću dati svoj maksimum u svakom trenutku, a na drugoj strani bit će jedan od mojih idola - rekao je mladi Šemper.

Na Maksimir se vraćaju Pjaca i Mandžukić, a Sopić ih obojicu dobro pozna.

- S Mandžom sam igrao u Zagrebu nakon što sam se vratio iz Njemačke. Tada je on još bio klinac, ali već tada je pokazao koliko zna. A Pjaca će uskoro pokazati da će biti jedan od najboljih igrača. Takvu moć jedan na jedan nema puno igrača - kaže Sopić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka