Obavijesti

Sport

Komentari 48

Sopić: Protiv Juventusa ćemo kao i Lokosi - u dvostruki blok

Sopić: Protiv Juventusa ćemo kao i Lokosi - u dvostruki blok
1

Ja sam vojnik kluba, uvijek ću igrati ono što mi trener kaže. I krv svoju za plavu boju, rekao je Mario Šitum koji je danas prvi put zaigrao na poziciji desnog boka

VIDEO

Dinamo se pobjedom (1:0) nad Lokomotivom vratio na pozitivni kolosijek u Prvoj HNL. Igrači Željka Sopića polako izlaze iz krize, iako niti današnjom predstavom nisu oduševili. Daleko od toga. No, svi su (do jednoga) na kraju utakmice pozdravili navijače, nakon nekoliko sezona među BBB-e i bacili svoje dresove...

- Zaslužena pobjeda, ovo nam je odlična stvar prije Juventusa. Moj gol? Nije to samo moj gol, već gol cijele momčadi. Svi smo dali sve od sebe, na kraju ipak pobijedili. To je najvažnije - rekao je Filip Benković.

Na desnom boku u nastavku utakmice zaigrao je Mario Šitum.

- Hah, prvi put u životu sam igrao na desnom boku. Ali, ne bunim se, ja sam vojnik kluba, uvijek ću igrati ono što mi trener kaže. I krv svoju za plavu boju. Lokomotiva se odlično branila, dobro su nas namučili. Ali, pamti se pobjeda - poručio je Šitum.

Josip Pivarić tvrdi kako se momčad polako diže nakon velike krize.

- Mi smo još utakmicu s Velim Vrhom shvatili vrlo ozbiljno, nismo ništa željeli prepustiti slučaju. Tako je bilo i sada. Jako se teško dizati nakon ovakve krize, mi idemo u dobrom smjeru. Ovo nam je važna pobjeda, nije važno koliko smo se mučili da dođemo do nje. Ovo će nas još dodatno dići prije Juventusa - poručio je Josip Pivarić.

Domaći nogometaši nisu bili previše tužni, Lokomotiva je i ovoga puta pružila vrlo dobar otpor modrima.

- Mislim da nikada nismo pružili bolji otpor Dinamu, da nikada nismo bili bliže pozitivnom rezultatu. Odigrali smo dobru utakmicu, bili čvrsti i odgovorni, ali evo opet nismo stigli do boda. Previše smo promašivali" poručio je Jan Doležal.

Trener Lokomotive Tomislav Ivković bio je zadovoljan nakon utakmice.

- Odigrali smo dobru utakmicu, mogu biti zadovoljan svojim igračima. Mi smo prema prikazanoj igri, taktičkoj disciplini, postavljanja na terenu, pa do borbe i htijenja bili bolji od Dinama. Ali, ovoga puta nismo bili dobri u realizaciji. Šteta - rekao je Tomislav Ivković.

Željko Sopić nije bio pretjerano zadovoljan igrom svoje momčadi, ali piše se tek - pobjeda.

- Evo, i mi smo konačno dobili utakmicu. Nakon tri utakmice i nula bodova. Svaka čast svima, ali dvoboj protiv Velog Vrha ne računam, to je bila rekreacija. Zadovoljan sam htijenjem i borbom svojih igrača, kvalitetom igre nikako. Jesmo li bili bolji od Lokomotive? Ne znam, ali mi smo osvojili toliko željena tri boda. I to je najbitnije-  rekao je Željko Sopić, pa dodao:

- Moji su igrači vrlo mladi, neki od njih teško primaju kritike. Nama je stvarno danas bilo najvažnije pobijediti, to smo i učinili. Juventus? Tu ćemo se postaviti kao Lokomotiva danas, dvostruki blok. Druge nam nema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica