Obavijesti

Sport

Komentari 2

Sopić u svom stilu: Mi od 12. mjeseca živimo Trpinjsku cestu, a neki su sad igrali i nikad više

Sopić u svom stilu: Mi od 12. mjeseca živimo Trpinjsku cestu, a neki su sad igrali i nikad više

U idućoj sezoni krećemo od nule i možemo igrati za više ciljeve, ali na nekim pozicijama se definitivno moramo osnažiti. Mislim da ćemo to moći jer je predsjednik Črnko dao puno ovlasti, rekao je Sopić

VIDEO

Krajem veljače Gorica je zaostajala 11 bodova za Šibenikom. Mnogi su ga već otpisali i vidjeli u drugoj ligi, ali Željko Sopić, njegov zec, supruga i djeca vjerovali su da klub iz Turopolja može ostati u HNL-u. Tri mjeseca kasnije, Gorica je uspjela ono što se činilo nemogućim. Izborila je ostanak ispred Šibenika koji je ispao u drugu ligu. U javnosti poznat po osebujnim izjavama i britkom jeziku, a na terenu trener čvrste ruke i discipline koji je uspio preporoditi Goricu.

Pokretanje videa...

Dinamo_navijači 01:07

Gorica je u posljednjem kolu na Maksimiru izgubila od Dinama (4-1) i tako završila sezonu. Nije Sopić bio najzadovoljniji porazom, ali proći će ga sigurno nakon spoznaje da je Goricu ostavio u prvoj ligi. 

- Nemam razloga za nezadovoljstvo. Dobro smo otvorili utakmicu, Dinamo zasluženo pobijedio, moglo je biti i s više golova razlike. Dečki su se borili i zahvaljujem im na tome. Neki su igrali ozlijeđeni, Pršir, Fućak i Mrzljak koji u srijedu ide na operaciju, a igrao je 90 minuta. To je samo za skinuti kapu - kazao je Sopić za MaxSport pa nastavio u svom stilu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Zagreb: Dinamo i Gorica na Maksimiru igraju zadnje, 36. kolo HNL-a

- Nekima sam kao Djed Mraz dao šansu prvi, zadnji put i nikad više. Htio sam ih počastiti s minutama, ali kad izađeš na noge velikom Dinamu samo jaki i hrabri momci mogu igrati. Mi od 12. mjeseca živimo Trpinjsku cestu, da karikiram. Tek malo kasnije ćemo shvatiti što znači s -11 stići na +5 bodova - rekao je Sopić.

Zagreb:  Dinamo i Gorica na Maksimiru igraju zadnje, 36. kolo HNL-a

Gorica je preživjela infarktnu završnicu, sada slijedi odmor pa rekonstrukcija momčadi i slaganje kadra za sljedeću sezonu koji će se boriti za nešto više od ostanka. 

- U idućoj sezoni krećemo od nule i možemo igrati za više ciljeve, ali na nekim pozicijama se definitivno moramo osnažiti. Mislim da ćemo to moći jer je predsjednik Črnko dao puno ovlasti sportskom direktoru Mariju Brkljači i meni - završio je Sopić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu