Sport

Komentari 98

Šoštarić: Taj 'ekspert' je rekao da imamo 1 posto šanse. I on se našao govoriti o našim curama

Šoštarić: Taj 'ekspert' je rekao da imamo 1 posto šanse. I on se našao govoriti o našim curama

Što se tiče njegove velike ekspertize i njegova znanja... Bio je izbornik reprezentacije i nije se plasirao niti na jedno natjecanje. I on se našao govoriti o našoj reprezentaciji... Ovo je više od povijesti, rekao je Šoštarić

Hrvatske rukometašice napravile su povijesni podvig neopisiv riječima! U čudu u Danskoj pobijedile su domaćina 25-19 nakon nevjerojatnog cijelog turnira u kojem su izgubile jedino od finalistica Francuske i Norveške.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako Hrvatice slave broncu

Izbornik Nenad Šoštarić napravio je fenomenalan uspjeh i imao je bitnih stvari za reći nakon utakmice. Prvenstveno je imao poruku za danskog izbornika Jespera Jensena, koji nas je pokopao prije utakmice za broncu.

- Kaj čovjek može reći nakon ovog, odigrali smo odličnu obranu i u napadu pametno. Imali smo strašnu motivaciju, zbog danskog izbornika koji je kao ekspert rekao, da ne budem bezobrazan, da imamo jedan posto šanse u današnjoj utakmici - rekao je prilično ironično izbornik brončanih cura pa dodao:

- Što se tiče njegove velike ekspertize i njegova znanja... Bio je izbornik reprezentacije i nije se plasirao niti na jedno natjecanje. I on se našao govoriti o našoj reprezentaciji... Ovo je više od povijesti, ovo je nešto što će ući u anale hrvatskog sporta, ne samo rukometa.

Cure su 'poginule' na parketu i iako je bilo teških trenutaka uspjele su zadržati koncentraciju i u potpunosti nadigrati Dankinje.

- Odigrali smo zaista jako dobro, nismo se htjeli žaliti. Da Tea Pijević nije spavala zbog bolesti, da su naši doktori i fizioterapeuti radili s njom jer je imala problema s vratom. Nismo se nikad žalili i kad nismo imali ništa, ni tada se nismo žalili kao ni sada. Ovo je noć za veselje, da cijela Hrvatska slavi.

- Rukomet je i najtrofejniji i najmnogoljudniji hrvatski sport. Nešto što u Hrvatskoj jako dobro znaju, ali su to sada pratili od siječnja do siječnja zbog muške reprezentacije. Nadam se da će sada pratiti i zbog nas.

Najčitaniji članci