Obavijesti

Sport

Komentari 17

SP se polako bliži: Rukometaši započeli drugu fazu priprema...

SP se polako bliži: Rukometaši započeli drugu fazu priprema...
1

Izbornik Lino Červar je za drugu fazu priprema pozvao 19 igrača. Hrvatska će u prvom krugu SP-a igrati u skupini B u Muenchenu sa Španjolskom, Makedonijom, Islandom, Bahreinom i Japanom...

Hrvatska muška seniorska rukometna reprezentacija okupila se u srijedu u Zagrebu nakon čega je krenula put Poreča gdje će odraditi drugu fazu priprema uoči Svjetskog prvenstva koje će se održati u Njemačkoj i Danskoj od 10. do 27. siječnja.

Reprezentacija će biti u Poreču do 30. prosinca nakon čega slijedi dvodnevna stanka da bi od 1. siječnja započela posljednja pripremna faza. Nakon toga će Kauboji odraditi pripremni turnir u Poreču na kojem će sudjelovati još Crna Gora i Italija, što će ujedno biti i posljednja generalna proba za Svjetsko prvenstvo, posljednja prilika za usavršiti neke stvari.

Izbornik Lino Červar je za drugu fazu priprema pozvao 19 igrača. Hrvatska će u prvom krugu SP-a igrati u skupini B u Münchenu sa Španjolskom, Makedonijom, Islandom, Bahreinom i Japanom.

Reprezentaciji bi se uskoro trebao priključiti i najbolji igrač Domagoj Duvnjak koji je prije nekoliko dana zaključio jesenski dio sezone u Bundesligi sa svojim Kielom.
 

REPREZENTACIJA:
Marin Šego, (Pick Szeged), Ivan Stevanović (Schaffhausen), Filip Ivić (Kielce), Josip Božić Pavletić (PPD Zagreb), Ivan Vida (Nexe), Manuel Štrlek (Vsezsprem), David Mandić (PPD Zagreb), Leon Šušnja (PPD Zagreb), Marin Šipić (Nexe), Kristian Bećiri (Celje PL), Luka Cindrić (Kielce), Igor Karačić (Vardar), Halil Jaganjac (Nexe), Damir Bičanić (PPD Zagreb), Alen Blažević (Pick Szeged), Luka Stepančić (PSG), Jakov Vranković (Tatabanya), Josip VEKIĆ (PPD Zagreb), Ivan Sršen (PPD Zagreb).