Obavijesti

Sport

Komentari 71

Špaco u bolnici: Jerković i ja plakali smo skupa kao djeca...

Špaco u bolnici: Jerković i ja plakali smo skupa kao djeca...
1

Kad je navratio Jurica Jerković, koji se isto liječio ovdje u bolnici u Dubravi, obojica smo zagrljeni plakali kao mala djeca. Pa da baš nitko iz Hajduka nije mogao doći i obići nas, u suzama priča veliki Špaco

VIDEO

Dobro je, oporavljam se, malo me još strah stati na nogu, ali bit će to dobro, ne dam se, poručio je zabrinutim prijateljima i navijačima Hajduka Stanko Poklepović (78), koji se oporavlja u bolnici u Zagrebu nakon operacije stopala.

Popularnog Špacu bolest je odvojila od Splita i nogometa, no nogomet i Split su mu u mislima i u bolnici u Zagrebu.

- Kakvo je vrime doli, šta je od Hajduka - upitao je legendarni trener i prije nego smo mu uspjeli zaželjeti brzi oporavak i povratak kući.

Naravno, čuo je i za incident u Novalji.

- Ne pratim baš novine, ali tu mi je supruga i svaki dan mi pročita naslove i ono najvažnije, da sam u toku. Nije dobro da se tako svađaju, to ostavlja ružnu sliku o Hajduku. Ali da se svakome, pa i Kosu treba reći u lice što ga ide, to stoji - iznenadio nas je Poklepović stavom, no odmah je i pojasnio:

- Ne podržavam način na koji je to Džoni napravio, nije to bio način i mjesto, nije to smio napraviti tako javno, na svečanosti. Ali taj čir je jednom morao puknuti, to pitanje odnosa prema ljudima koji su Hajduka napravili velikim mora se riješiti. Ne može se dogoditi da veterani kluba nisu dobrodošli u klub, ne može se dogoditi da nas nitko ne posjeti u bolnici - kazao je Poklepović, a onda je zaplakao.

Glas mu se jedva probijao preko usta, očito su ga shrvale emocije.

- Posjetili su me mnogi, Zorko Srebrić je tu svaki dan, zvao me Mirko Barišić s priprema Dinama iz Turske, svaki dan me zove moj dragi Željko Mijač, bio je i predsjednik NO Hajduka Slaven Marasović, ali to je odraz njegovog kućnog odgoja, to nije bio službeni posjet Hajduka svom Špaci. Ali kad je navratio Jurica Jerković, koji se isto liječio ovdje u bolnici u Dubravi, obojica smo zagrljeni plakali kao mala djeca. Pa da baš nitko iz Hajduka nije mogao doći i obići nas, i to nešto govori o odnosu prema nama veteranima - razočaran je Poklepović.

- Hajduk nas mora okupljati, moraju čuti savjet starijih i iskusnijih. Pa ako su savjeti dobri, ako valjaju, neka ih iskoriste. Ako ne, opet dobro. 

Špaci nije za zamjeriti, valjda je očekivao - ako je već nazvao Dinamov predsjednik, onda je bio red da isto učini i Hajdukov Ivan Kos. Kontaktirali smo Poljud i ubrzo dobili odgovor. 

- Predsjednik je već na putu za Zagreb, putuje na Bilu noć u New York i već u poslijepodnevnim satima posjetit će Hajdukovu legendu Stanka Poklepovića - rekao nam je glasnogovornik splitskog kluba Ante Bilić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe