Obavijesti

Sport

Komentari 0

Spahiju predsjednik ne voli, ali navijači ga ne daju

Spahiju predsjednik ne voli, ali navijači ga ne daju
1

Španjolski tisak se raspisao o mogućem odlasku Nevena Spahije s dužnosti trenera španjolskog prvaka TAU Ceramice, na kojem inzistira predsjednik kluba

VIDEO

Hrvatski trener je ove sezone napravio sjajan posao u Vitoriji, te je vodio svoje košarkaše do drugog naslova prvaka u povijesti ovog kluba, a uz to je TAU Ceramica igrala Final Four Eurolige, te je bila najveća prijetnja budućem prvaku Europe, moskovskom CSKA-u.
No, između predsjednika kluba Joseana Querejete i Nevena Spahije traje neslaganje cijelu sezonu, pa je tako Querejete već tijekom sezone želio smjeniti Spahiju. To se nije dogodilo, a na kraju se ispostavilo za klub kako je i bolje da se nije dogodilo. Španjolski tisak piše o bizarnosti odluke, te je komparira s ostavkom koju je dobio španjolski izbornik Pepu Hernandez nakon što je Španjolska postala svjetski košarkaški prvak.
Igrači TAU Ceramice su na kraju sezone pokazali svoj stav. Nosili su trenera na rukama izvikujući "Neven, Neven...", a među njima su bili i američki košarkaši (McDonald i Mickeal) koji su tijekom sezone imali verbalne sukobe sa Spahijom.
Predsjednik kluba je Spahiji spočitavao kako ima mekanu ruku i kako nema autoritet u svlačionici. Problem je nastao i oko suspendiranja McDonalda, oko Jasaitisa koji je u klub došao sa Spahijom  i oko mnogo toga, a predsjednik Querejeta je očito teško prihvatio i što su na kraju sezone, u kojoj su postali prvaci, igrači pokazali oduševljenje Spahijom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića