Obavijesti

Sport

Komentari 24

Španjolci kiksali u prvom kolu, Egipćanin za ovo dobio tek žuti!

Španjolci kiksali u prvom kolu, Egipćanin za ovo dobio tek žuti!

Španjolska i Egipat remizirali su (0-0) u prvom kolu nogometnog natjecanja na Olimpijskim igrama. Španjolci su u Tokio došli s čak šest igrača koji su igrali na Euru, no ni to im nije pomoglo. Olmo je igrao svih 90 minuta

VIDEO

Španjolska je na Olimpijske igre došla sa statusom najvećeg favorita natjecanja. Dani Olmo, Marco Asensio, Pedri, Eric Garcia, Unai Simon, Mikel Oyarzabal bili su Španjolcima jamac za pohod na zlato, no njihove nade je već u prvom kolu uzdrmao Egipat

Pokretanje videa...

Organizatori Olimpijskih igara dijele kondome, ali ne žele da se koriste VIDEO

Španjolska i Egipat remizirali su (0-0) u prvom kolu nogometnog natjecanja na Olimpijskim igrama koje je započelo dan uoči otvorenja. Egipćani su u Tokio došli bez najboljeg igrača Mohameda Salaha, no uspjeli su iščupati bod. I bome osakatiti igrače Furije.

Soccer Football - Men - Group C - Egypt v Spain

Oscar Mingueza i Dani Ceballos morali su napustiti igru zbog ozljede te su upitni za nastavak turnira, a ta vijest će sigurno još dodatno razljutiti Real Madrid i Barcelonu jer su bili protiv nastupa svojih igrača na Olimpijskim igrama.

Soccer Football - Men - Group C - Egypt v Spain

Posebno brutalan bio je onaj start na Ceballosu, a nevjerojatno je da sudac za to nije pokazao crveni karton. Taher Mohamed je svom silinom ušao u Ceballosa i stao mu na gležanj. Igrač Reala vrištao je od bolova, Egipćanin se bunio da nije ništa napravio, a sudac Makhadmeh, koji je stajao tik do njih, mu je dao tek žuti karton za ovaj start?! Bio je to krvnički start, no za suca tek žuti. 

Ovaj start nas je itekako podsjetio na onaj prekršaj Martina Taylora nad Eduardom, a Ceballos je imao neviđenu sreću što nije prošao kao tadašnji igrač Arsenala. Njemu se 'loptica' ukazala na gležnju, ali nije mogao nastaviti sa susretom.

Soccer Football - Men - Group C - Egypt v Spain

Egipćani su cijeli susret igrali prljavo i agresivno, vodili su se dobrom starom 'tko leži, ne bježi, sudac je to puštao pa im je dao tek četiri žuta kartona, a velike batine 'popio' je i Dani Olmo koji je odigrao svih 90 minuta. 

Soccer Football - Men - Group C - Egypt v Spain

Španjolci su tako ostali bez očekivane pobjede na otvaranju Olimpijskih igara, no mogli bi ostati i bez dva vrlo važna igrača. Sljedeći susret igraju u nedjelju protiv Australije. 

Meksiko deklasirao Francusku

U susretu prvog kola A skupine olimpijskog turnira nogometaša, Meksiko je u Tokiju pobijedio Francusku sa 4-1, a svih pet golova je palo u drugom poluvremenu.

Meksiko je poveo u 47. minuti golom Aleixa Vege, a osam minuta kasnije Sebastian Cordova je povisio na 2-0. Francuski kapetan Andre Pierre Gignac i jedan od trojice igrača starijih od 23 godine je smanjio na 2-1 u 69. minuti, no u samoj završnici utakmice Meksiko je zabio još dva gola, a strijelci su bili Uriel Antuna (80) i Eduardo Aguirre (90+1).

Francuzi su u Tokio došli bez najboljih igrača pa tako ovaj poraz i nije iznenađenje. Od poznatijih imena tu su Andre Pierre Gignac i Florian Thauvin koji igraju u Tigresu.

I Argentina je ostala bez pobjede u prvom kolu. Bolja je bila Australija (2-0) golovima Walesa i Tilija. U argentinskom sastavu nema zvijezda niti jedan nogometaš koji je prije dva tjedna sudjelovao u osvajanju Copa Americe. Riječ je većinom o igračima U-21 reprezentacije.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića