Obavijesti

Sport

Komentari 52

Španjolci: Modrić napušta Real. Dobit će 120 mil. eura godišnje!

Španjolci: Modrić napušta Real. Dobit će 120 mil. eura godišnje!

Govorilo se o tome da bi mogao otići put Saudijske Arabije, a bivši ga suigrači tamo očekuju raširenih ruku. Navodno bi trebao zarađivati 120 milijuna eura po sezoni, odnosno 360 milijuna za tri godine

Luka Modrić (38) provodi zadnje mjesece u dresu Real Madrida, piše španjolski Sport. Nakon što je ove sezone izgubio startnu poziciju od engleskog čuda Judea Bellinghama (20), a upravo njegov dolazak mogao bi značiti kraj hrvatskog reprezentativnog kapetana među 'kraljevima'.

Bok, Luka, dobrodošao na svoj teren! Modrić prvi put vježbao na mjestu koje nosi njegovo ime
Bok, Luka, dobrodošao na svoj teren! Modrić prvi put vježbao na mjestu koje nosi njegovo ime

Govorilo se o tome da bi mogao otići put Saudijske Arabije, a bivši ga suigrači tamo očekuju raširenih ruku. Navodno bi trebao zarađivati 120 milijuna eura po sezoni, odnosno 360 milijuna za tri godine. Nezamisliv novac. Real je tako napustio i Karim Benzema (35) koji je Madrid zamijenio Al-Ittihadom.

POGLEDAJTE VIDEO: Luka Modrić prvi put na svom terenu

Pokretanje videa ...

Modrić je započeo samo pet od 17 utakmica ove sezone, a na dvije uopće nije nastupio. Četrnaesti je igrač po odigranim minutama u 15 susreta, a samo su oni ozlijeđeni iza njega. Luka navodno želi novi izazov, ali teško je da će mu Real 'otvoriti vrata' u siječnju što je i potvrdio vrh kluba.

LaLiga - Real Madrid v Rayo Vallecano

Završit će priču u Madridu na kraju sezone kad mu završava ugovor, a 'kraljevi' će nastaviti s politikom da igračima od preko trideset godina ne daju ugovore duže od godinu dana.

POGLEDAJTE VIDEO: OVAKO SE SLAVILO U RIGI