Obavijesti

Sport

Komentari 129

Španjolci pišu: I Modrića čeka optužnica zbog utaje poreza?!

Španjolci pišu: I Modrića čeka optužnica zbog utaje poreza?!
5

Modrićev slučaj ići će polako jer zastara nije ni blizu. Prije njega, tužitelji će podići optužnice protiv nekih drugih igrača, trenera i ljudi iz sporta. Bit će iznenađenja, ne samo u Realu, objavio je madridski AS

VIDEO

Prije nekoliko dana španjolski poreznici završili su istragu Luke Modrića i njegove tvrtke u Luksemburgu u koju se, kako je pisao njemački 'Der Spiegel, slijevao novac od komercijalnih prava koji hrvatski kapetan i veznjak Real Madrida nije prijavio. 

- Modrićev slučaj ići će polako jer zastara nije ni blizu. Prije njega, tužitelji će podići optužnice protiv nekih drugih igrača. Bit će iznenađenja, ne samo u Realu, već i u drugim klubovima - piše AS.

Španjolsko državno odvjetništvo podiglo je u utorak optužnicu protiv bivšeg trenera Real Madrida José Mourinha a prošli tjedan i protiv Cristiana Ronalda. Prije njih podignuta je optužnica protiv nekadašnjeg napadača i sportskog direktora Real Madrida Predraga Mijatovića, bivšeg napadača Atlética Radamela Falcaa, igrača Real Madrida Fabia Coentraa, bivšeg igrača Angela Di Marije te njihovog i Ronaldovog agenta Jorge Mendesa.

Svi su optuženi za otvaranje tvrtki i računa u inozemnim poreznim oazama preko kojih su dobivali novac od sponzora ne plaćajući porez u Španjolskoj i svi imaju problema zbog poreza iz 2011. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatski kapetan Luka Modrić došao je u Real Madrid u kolovozu 2012. a zatim sa suprugom Vanjom otvorio tvrtku u Luksemburgu preko koje je dobivao novac od reklama i sponzora, objavile su novine El Mundo u prosincu temeljeći tekst na povjerljivim podacima dobivenima od platforme Football Leaks.

Porezna uprava je nad Modrićem otvorila istragu 18. siječnja 2016. u 10 sati, pokazuje izvadak objavljen u El Mundu. Modrić u utorak nije bio dostupan za komentar. U Poreznoj upravi u utorak popodne nije bilo dostupne osobe za komentar teksta u AS-u i istrage.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu