Obavijesti

Sport

Komentari 12

Španjolci pune stadion protiv nas: Poznate su cijene ulaznica

Španjolci pune stadion protiv nas: Poznate su cijene ulaznica
1

Prodaja ulaznica preko interneta počet će 9. kolovoza, a na blagajnama će se prodavati od 6. rujna do 10. rujna. Utakmica se igra u utorak 11. rujna u 20.45 sati

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će 11. rujna protiv Španjolske u novooformljenom natjecanju Liga nacija, a ulaznice u južnom gradu Elcheu prodavat će se po cijeni od 20 do 70 eura, priopćio je u četvrtak Španjolski nogometni savez.

Uz Hrvatsku i Španjolsku u skupini se nalazi i Engleska. Hrvatska će gostovati na stadionu Martínez Valero, domu drugoligaša Elchea, kapaciteta 33.732 mjesta.

Pet dana ranije Hrvatska će odigrati prijateljsku utakmicu u Portugalu što će joj biti prvi nastup nakon osvajanja srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Španjolskoj, koja je ispala u osmini finala od Rusije, to će biti prva utakmica nakon prvenstva a ujedno i debi novog izbornika Luisa Enriquea. Španjolci u Elcheu nisu igrali deset godina, a s obzirom da će se suprotstaviti svjetskim doprvacima, Španjolski nogometni savez očekuje pun stadion.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prodaja ulaznica preko interneta počet će 9. kolovoza, a na blagajnama će se prodavati od 6. rujna do 10. rujna. Utakmica se igra u utorak 11. rujna u 20.45 sati.

Španjolci nisu nikada izgubili u Elcheu, udaljenom oko 150 kilometara od grada Valencije na obali Sredozemnog mora. Tradicionalno poljoprivredni kraj s oko 220.000 stanovnika također je poznat po proizvodnji obuće.

Španjolski nogometaši ondje nisu kročili od ožujka 2008. kada su u prijateljskoj utakmici pobijedili Italiju s 1-0. Mrežu je tada zatresao napadač David Villa a iste godine su Španjolci došli do naslova europskog prvaka na prvenstvu u Austriji i Švicarskoj. Prije toga su u Elcheu pobijedili Egipat 2006., Ukrajinu 2003., Makedoniju 1995. i Belgiju 1986. godine. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića