Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
81 komentara

Španjolci siju bijes: Ždrijeb 1/2 finala Lige prvaka namješten?!

Ne baš tako davno je i bivši predsjednik Fife Sepp Blatter otkrio kako su se u Uefi takvim metodama namještali suparnici, a danas su Španjolci uvjereni da krovna europska organizacija radi protiv njihovih klubova

Foto: YouTube

Španjolci smatraju kako je Uefa izvela 'kontranapad' protiv njihovog nogometa pa je u ždrijebu polufinala namjerno spojila Atletico i Real Madrid.

Razlog leži u tome da se ne ponovi lanjsko finale iz Milana gdje su bolji bili 'blancosi'.

Današnjim ždrijebom određeni su parovi:

Real Madrid - Atletico Madrid
Monaco - Juventus

Naime, pojavio se sporni video koji širi njihovu sumnju. Prilikom miješanja kuglica na današnjem izvlačenju polufinalnih parova u Nyonu, legendarni engleski nogometaš Ian Rush prvu kuglicu s imenom Reala izvukao je bez ikakvog miješanja.

VIDEO

Rush je stavio ruku među kuglice, brzo dodirnuo svaku i onda izvukao onu s imenom Reala. Španjolci također pišu o 'toplim' i 'hladnim' kuglicama, a ta se priča ciklično vrti od jednog do drugog većeg ždrijeba.

Ne baš tako davno je i bivši predsjednik Fife Sepp Blatter otkrio kako su se u Uefi takvim metodama namještali suparnici, a danas su Španjolci uvjereni da krovna europska organizacija radi protiv njihovih klubova kako bi se spriječilo novo španjolsko finale.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message