Obavijesti

Sport

Komentari 40

Spasitelj Dinama: Vahid Halilhodžić sjeda na klupu?

Spasitelj Dinama: Vahid Halilhodžić sjeda na klupu?
1

Mamići bi htjeli Vahida za trenera. Već nekoliko dana pregovaraju, potvrdio nam je izvor blizak Vahinoj obitelji. Žele ga dovesti mnogi klubovi

VIDEO

Predstavnici Dinama jučer su se sastali s Vahidom Halilhodžićem (58), bivšim trenerom Lillea, PSG-a i nekadašnjim izbornikom Obale Bjelokosti. Prvi kontakt uspostavljen je prije nekoliko dana kad je Zdravkov sin Mario Mamić bio na utakmici između BiH i Katra u Sarajevu te razgovarao s Vahidom.
- Da, Mamići bi htjeli Vahida za trenera. Pregovaraju već nekoliko dana - potvrdio nam je izvor blizak Vahinoj obitelji.
Bivši izbornik “slonova” odmara se na Makarskoj rivijeri.
- Sve me pitajte, samo ne o Dinamu. Nemam nikakvih komentara - rekao je Vaha i dodao kroz smijeh:
- Ali vama može puno značiti ovo moje ‘nemam komentara’.
Vahid je bez posla pola godine, otkad je dobio otkaz u Obali Bjelokosti.
- Žele ga mnogi klubovi, ali i reprezentacije. Dinamo sigurno neće pogriješiti ako ga uzme - kazao je naš izvor i nastavio:
- Prije par godina, dok je vodio PSG, s njim su na pregovore dolazili predstavnici Reala. Dakle, Dinamo bi mogao imati trenera kojeg je želio i najveći klub na svijetu.
Najveće uspjehe u trenerskoj karijeri Halilhodžić je napravio u Francuskoj. S PSG-om je 2004. osvojio francuski kup, a s Lilleom je 2001. igrao Ligu prvaka. U toj sezoni na klupi Lillea dvaput je igrao protiv velikog Manchester Uniteda. Kod kuće ga Alex Ferguson nije nadmudrio, bilo je 1-1, a na Old Traffordu je Beckham zabio u sudačkoj nadoknadi za pobjedu Uniteda. U PSG-u je trenirao i nekadašnjeg najboljeg igrača na svijetu, Ronaldinha.
Vaha je prije 30-ak godina bio blizu prelaska u Dinamo, ali tad je ovaj sjajni centarfor iz Veleža otišao u Nantes. Možda će bolje sreće biti ovaj put.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi