Obavijesti

Sport

Komentari 109

Heroj pa tragičar: Griezmann zabio dva gola pa dobio crveni, Liverpool iščupao pobjedu!

Heroj pa tragičar: Griezmann zabio dva gola pa dobio crveni, Liverpool iščupao pobjedu!
10

U spektaklu u Madridu Liverpool je pobijedio Atletico 3-2 i odvojio se na vrhu. Maestralni Ajax razbio je Borussiju Dortmund 4-0, a Milan je nakon tri kola zakucan za dno. Talijanski velikan poražen je s 1-0 od Porta

Mnogi su ovaj susret nazvali derbijem kola, a to je opravdao već nakon 20 minuta. Briljantna utakmica uz pet golova, crveni karton, penal, mnoštvo prilika, pregršt sjajnih poteza i preokreta. Sve ono zbog čega obožavamo Ligu prvaka!

Pokretanje videa...

Zagrljaj Lovrena i Kloppa 01:07

Nakon samo trinaest minuta igre Liverpool je imao dva gola prednosti. Prvo je Salah u 7. minuti nanizao trojicu igrača pa sjajno pogodio u suprotni kut što mu je bio gol u devetoj utakmici zaredom. Samo pet minuta kasnije bilo je 2-0. Keita je fenomenalno dohvatio jedan odbijanac i pospremio ga volejem u desni kut. 

Champions League - Group B - Atletico Madrid v Liverpool

Atletico je morao promijeniti plan. Nije se mogao osloniti na svoj bunker, morao je napasti. I brzo se isplatilo. Atletico je na krilima sjajnih navijača uistinu igrao nadahnuto i domaćinu se sve vratilo kroz dva pogotka sjajnog Griezmanna (20. i 34. minuta). Prvi je zabio nakon što se sjajno postavio ispred gola, a na 2-2 izjednačio je na asistenciju Joaa Felixa. 

Champions League - Group B - Atletico Madrid v Liverpool

No, početkom drugog dijela Francuz je od junaka postao tragičar jer je dobio crveni karton nakon što je udario Firmina kopačkom u glavu, a brojčanu prednost Liverpool je naplatio u završnici. U 78. minuti je Salah realizirao jedanaesterac.

Ni tu nije bilo kraja iznenađenjima. Odmah u sljedećem napadu Gimenez je izborio penal, ali Siebert ga je poništio nakon reakcije iz VAR sobe. 

Champions League - Group B - Atletico Madrid v Liverpool

Redsi su se tako revanširali Atleticu za onaj teški poraz u osmini finala Lige prvaka prije dvije sezone. 

Hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko nije ulazio u igru za Atletico.

Champions League - Group B - FC Porto v AC Milan

Liverpool ima svih devet bodova. Atletico je na četiri, kao i Porto koji je na Dragao stadionu svladao Milan 1-0. Gol odluke zabio je Diaz u 65. minuti te je talijanska momčad time ostala na nuli. Ante Rebić nije igrao zbog ozljede.

U skupini C Ajax je u Amsterdamu razbio dortmundsku Borussiju (4:0). Od samog početka je nizozemska momčad svim silama krenula na pomalo pospanog suparnika te je Ajax ostvario i treću pobjedu u isto toliko nastupa. Nakon slobodnog udarca Tadića i pomoći Reusa krenulo je potonuće Borussije nakon čega su još zabijali Blind, Antony i Haller.

Champions League - Group C - Ajax Amsterdam v Borussia Dortmund

Marin Pongračić je od 79. minute igrao za Borussiju.

Ajax ima devet bodova, ali je Borussia i dalje u dobroj poziciji jer ima šest bodova na drugom mjestu. Slijede Sporting s tri i Bešiktaš s nula bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Liga prvaka, 3. kolo 21:00 , Wanda Metropolitano
Atletico
Griezmann 20', 34'
2 : 3
Liverpool
Salah 7', 77', Keita 13'
Sortiranje događaja
KRAJ

Kraaaaaaaaaaaaaaaj. Uf, kakva utakmica u Madridu. Liverpool je imao 2-0 nakon 13. minuta, Atletico je izjednačio na 2-2 golovima Griezmanna i bio na korak od vodstva. Dominirao je i stvaraoa prilike, Alisson je spašavao, a onda trenutak koji je preokrenuo utakmicu. Griezmann je udario kopačkom u glavu Firmina i dobio crveni karton u 52. minuti. 

Liverpool je preuzeo dominaciju pa zabio za 3-2 golom Salaha iz penala. No ni tu nije bio kraja drami. Atletico je odmah u sljedećem napadu dobio penal, no Siebert ga je poništio nakon reakcije iz VAR sobe.

Simeone je otrčao u svlačionicu nakon posljednjeg zvižduka pa se nije ni rukovao s Kloppom. Redsi tako u sljedećem kolu protiv Atletica mogu osigurati osminu finala. 

90'

Šest minuta nadoknade. Može li Atletico do boda?

88'

Još jedan gol Messija za preokret PSG-a protiv Leipziga! Real je petrdirao Šahtar, zabio je Benzema. 

87'

E sada se Liverpoolu nigdje ne žuri. Kombiniraju strpljivo i polako od noge do noge. Od obrane pa do napada pa sve ispočetka. Simeone živčani uz aut liniju, Atleticovi igrači su pritisnuli, ali Redsi sve kontroliraju s igračem više. 

80'

Izvukao se sada Liverpool. Nevjerojatno koliko sreće imaju Redsi večeras. Jota je srušio Gimeneza i Siebert je pokazao na bijelu točku. No, nakon komunikacije s VAR sobom otišao je sam pogledati snimku i odlučio poništiti penal. 

Komentari 109