Obavijesti

Sport

Komentari 247

A ili B sastav, kao da je bitno: Hajduk je remizirao s Barcom...

A ili B sastav, kao da je bitno: Hajduk je remizirao s Barcom...
22

Nogometaši Hajduka odigrali su 0-0 protiv Barcelone na Poljudu. Iako nisu igrali u punom sastavu, za Barcu su istrčali David Villa, Iniesta, Busquets, Eric Abidal...

VIDEO

Došli, uzeli dva milijuna eura i otišli. Nisu zabili, a mogli su primiti, na trenutke se činilo i kao da im se baš ne da igrati, no to je bila momčad Barcelone koja je na Poljudu upriličila proslavu 100. rođendana Hajduka. Momčad koja se okupila prije četiri dana. No i s rezervama, bila je to momčad Barcelone, najveće ime koje je gostovalo na Poljudu.

Gromoglasni zvižduci dočekali su europske prvake na predstavljanju uoči samog početka utakmice. Samo dvojica igrača iz prvih 11 bili su na terenu, golman Victor Valdes i napadač David Villa. A ostali? Većinu njih znali su jedino zaluđeni igrači menadžerskih igrica na računalu. 

- Šteta što nisu svi došli pa da vidimo gdje smo - rekao je Marin Tomasov koji je imao dvije sjajne prilike u prvom dijelu. Nije zabio, a Barcelona je potom zavladala terenom. U drugom dijelu mogli su Katalonci slaviti, no stativa je u dva navrata bila na strani Hajduka.

- Hajduk je jak. Nama je ovo bila prva utakmica sezone, zadovoljni smo. Nije nam bio važan rezultat. Prva utakmica važna je za formu i za okupljanje momčadi. Sutra nam se priključuje Sanchez, strašan je to igrač.- rekao je Andres Iniesta koji je ušao u drugom dijelu i praktički sam vukao europske prvake. No dobio je Iniesta i kroz noge. Brkljača je to smislio prije utakmice.

Užitak je igrati ovdje. Ambijent je zaista bio prekrasan, rekao je trener Barcelone Pep Guardiola

 - Dogovorio sam se s prijateljem da ću pokušati progurati loptu kroz noge Iniesti. I uspio sam - rekao je Mario.

Na Poljudu je atmosfera zaista bila spektakularna.

- Je, ambijent je bio predivan. Užitak je igrati ovdje - rekao je Pep Guardiola.

Hajduk je odigrao 0-0 s europskim prvacima i zaključio proslavu 100. rođendana kluba. Dobro su stajali Splićani na travnjaku, imali su svoje šanse, no ostalo je 0-0. Sretan je nakon utakmice bio i trener Hajduka Krasimir Balakov.

- Moji igrači bili su disciplinirani, tako moramo igrati uvijek. Svi igrači dali su sve od sebe, nije lako igrati protiv Barcelone. Zadovoljan sam i ovo je bio sjajan test za utakmicu protiv Stoke Cityja - rekao je Balakov i dodao:

- Moramo poboljšati improvizaciju i kreativnost u sredini terena, no to nije bilo lako protiv Barcelone. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 247
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu