Obavijesti

Sport

Komentari 3

Spinazzolu su operirali: Počelo odbrojavanje, ubrzo se vraćam!

Spinazzolu su operirali: Počelo odbrojavanje, ubrzo se vraćam!

Iako se govorilo da će ga operirati u Rimu, talijanskog su reprezentativca Leonarda Spinazzolu (28) na kraju operirali u Finskoj, a sve je prošlo bez problema. Ponajboljeg igrača Italije na Euru čeka oporavak

Operacija je prošla uspješno, zahvaljujem svima koji su uz mene, najbolji ste, javio se iz bolnice u Finskoj talijanski reprezentativac Leonardo Spinazzola (28) kojem je na utakmici protiv Belgije (2-1) u trku nastradala Ahilova tetiva. Tad je pao na travnjak i mnogi su mislili da klasično talijanski oduzima vrijeme, ali iza toga je bilo nešto mnogo ozbiljnije.

Talijanski heroj završava Euro u suzama: Upitna čitava sezona?!
Talijanski heroj završava Euro u suzama: Upitna čitava sezona?!

- U finskom Turkuu operirao ga je prof. Lasse Lempainen s promatranjem klupskog doktora Massima Manare, a sve je prošlo uspješno. Stanje igrača i period oporavka bit će poznat kroz par tjedana - napisali su na službenim stranicama talijanske Rome čiji je član sam Spinazzola.

POGLEDAJTE VIDEO: Golovi s utakmice Belgija - Italija

Pokretanje videa ...

Jose Mourinho tek je stigao na klupu 'vučice', a mora razmišljati o tome kako će popuniti lijevu stranu jer je tu tek mladi William Bianda (21).

- To je užasan gubitak za talijansku reprezentaciju, ali zamislite koliko je užasan za mene koji ga neću imati oko pola godine. Emerson Palmieri je dobar igrač, ali Spina je bio na vrhunskoj razini. No, ovo je nogomet i moramo biti spremni početi iznova sljedeći tjedan - rekao je Portugalac za TalkSport.

Poznati su svi polufinalisti Eura: Evo tko igra s kim, gdje i kada
Poznati su svi polufinalisti Eura: Evo tko igra s kim, gdje i kada

Podsjetimo, Spinazzola je bio u trku s Driesom Mertensom u 79. minuti te je u jednom trenutku samo stao i pao na travnjak, odmah pokazao klupi da treba zamjenu i bio vidno potresen jer je vjerojatno osjetio težinu ozljede. Do tog je trenutka bio jedan od ponajboljih igrača Italije na prvenstvu, a sad će utakmicu protiv Španjolske morati gledati na televiziji.

Euro 2020 - Quarter Final - Belgium v Italy

Na njegovom će mjestu gotovo sigurno biti spomenuti Emerson Palmieri (26= koji je ove sezone u Premiershipu nastupio samo dva puta jer drugog rješenja na lijevom beku nema Roberto Mancini.