Obavijesti

Sport

Komentari 14

Spiranac 'uvrijeđena' izgledom Lole u Space Jamu 2: Žene ne mogu biti ženstvene i snažne?

Spiranac 'uvrijeđena' izgledom Lole u Space Jamu 2: Žene ne mogu biti ženstvene i snažne?

Bivša golferica Paige Spiranac, inače poznata po objavama na društvenim mrežama od kojih mnogima 'golica maštu, požalila se na redizajn lika Lole Bunny u nadolazećem Space Jamu 2

VIDEO

Bivša golferica hrvatskog podrijetla Paige Spiranac (27) otkrila je da se uvrijedila kontroverznom promjenom tjelesne građe Lole Bunny u nadolazećem Space Jam 2. 

POGLEDAJTE VIDEO: Paige Spiranac

Pokretanje videa...

Paige Spiranac 00:16

Umjesto američkog košarkaša Michaela Jordana glavnu ulogu glumit će zvijezda LA Lakersa LeBron James koji je ranije ovog mjeseca objavio isječke najave jednog od omiljenih filmova ljubitelja Looney Tunesa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dugoočekivani nastavak kultnog klasika iz 1996. godine masovno je kritiziran na društvenim mrežama, a ponajviše njegov lik Lole Bunny za koju Paige smatra da je u redizajniranju previše 'deseksualizirana'. 

Redatelj Space Jam 2 Malcolm Lee izjavio je da je promjena dizajna 'važna kako bi do izražaja došla autentičnost snažnih, sposobnih ženskih likova'. 

Upravo je to zasmetalo jednoj od omiljenih golferica koja se na društvenim mrežama nerijetko hvali svojim atributima, te je optužila redatelja da je Loli oduzeo 'ženstvenost'. 

Amerikanka koja se iz golfa povukla 2016. godine uvrijeđena je redizajnom, te smatra da su upravo time insinuirali da žene istovremeno ne mogu biti seksi i snažne.

- Redatelj je odlučio Loli oduzeti svu ženstvenost. Nema obline, a odjevena je u duge košarkaške hlače i široku košulju. Jako sam uvrijeđena jer time upravo žele dati do znanja da žene ne mogu biti i jedno i drugo u isto vrijeme.

Prema The Sunu, Spiranac je ukazala da je bila tretirana drugačije od strane drugih žena koje su ju kritizirale zbog pokazivanja dekoltea. 

- Ne sviđa mi se što žele poručiti ovom novom Lolom. Sve žene mogu biti snažne i seksi. To je lik iz crtića. Zar bi se žene s velikim poprsjem trebale sramiti pa je zato nova Lola s time zakinuta? Spiranac nije skrivala oduševljenje prvom Lolom Bunny pa ju nazvala 'je*enom frajericom'. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu