Obavijesti

Sport

Komentari 2

Split na gostovanju u Zaprešić: Inter mi leži, dvaput sam zabio

Split na gostovanju u Zaprešić: Inter mi leži, dvaput sam zabio
1

Nogometaši Splita u nastavku prvenstva najprije moraju na gostovanje kod Intera. Trener Zoran Vulić zbog gripe igrača ima mali problem sa sastavljanjem momčadi

VIDEO

Dobro raspoložen bio je Zoran Vulić na press konferenciji uoči gostovanja u Zaprešiću. Kako i ne bi bio kad su mu s lijeva i desna sjedili Ante Rebić i Ante Erceg, dvojac koji bi mnogi europski klubovi voljeli vidjeti u svojim redovima. 

'Erceg na jednom krilu, Rebić na drugom, a Vulić u sredini - centarfor', našalili smo se s trenerom Splita.

- Trebaju oni još puno napredovati da dođu na taj nivo – nasmijao se Vulić, koji je na početku druženja s novinarima priznao kako je u zadnjem susretu Inter nadigrao njegovu momčad, bez obzira što je na koncu slavio Split. 

- Čeka nas teška i zahtjevna utakmica, teren će biti težak, zbog kiše i blata i tko se brže prilagodi, tko bude imao više sreće, dobit će utakmicu - kazao je Vulić, a onda podsjetio na stari problem: 

- U zadnjih mjesec dana moja je momčad četiri puta istrčala na travu, na četiri utakmice. Uglavnom treniramo na umjetnoj travi, a to nije isto. 

Na ruku im ne ide ni promjena trenera Intera.

- Znate kako je, uvijek se igrači žele dokazati novom treneru. No što je tu je, takav je život u nogometu. Ja mislim da smo mi bolja momčad i da možemo do pobjede unatoč problemima. Na žalost virus je ušao u našu momčad, gripu su dobili Radeljić i Vojnović, tko zna koga će pokositi još do utakmice.

Ante Rebić po dobrome pamti zadnje oglede protiv Intera. 

- Zabio sam gore zadnja dva puta, oba puta smo pobijedili i mogu reći da mi leži Inter. Moramo ući agresivno i koncentrirano kao protiv Zagreba i rezultat neće izostati – kaže mladi napadač, koji je za sjajnu partiju protiv Zagreba dobio brojne pohvale. 

- Od pohvala se ne živi, treba iz utakmice u utakmicu ponavljati dobre igre. 

Ante Erceg nada se da će opet dobiti prigodu.

- Trener je tu da odluči, deset minuta ili cijela utakmica. Moje je da maksimalno iskoristim priliku, pa ako je i deset minuta i u deset minuta se može dati gol – zaključio je Erceg.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu