Obavijesti

Sport

Komentari 29

Spursi gube utrku za LP, dobio ih QPR, remi Chelsea i topnika

Spursi gube utrku za LP, dobio ih QPR, remi Chelsea i topnika
16

Tottenham je sam sebe izbio s pozicija koje vode u Ligu prvaka porazom od QPR-a u u 35. kolu Premiershipa. Izgubili su 1-0. Chelsea je protiv Arsenala odigrao 0-0

VIDEO

Tottenham je nastavio lošu seriju i u 35. kolu Premiershipa s 1-0 izgubio od QPR-a. Spursi su tako sami sebe udaljili od mjesta koja vode u Ligu prvaka.

Tottenham nakon novog poraza kasni za Newcastleom tri boda. 'Svrake' su ispred njih i smješi im se elitno europsko natjecanje dok momci Harryja Redknappa previjaju rane nakon poraza od momčadi s dna ljestvice.

Taarabt je donio vodstvo i pobjedu QPR-u u 24. minuti susreta. Heroj utakmice gotovo je postao tragičar dvadesetak minuta prije kraja susreta kada je zaradio drugi žuti zbog prigovora i ostavio svoju momčad s desetoricom igrača. Ipak, Queens Park Rangersi izdržali su do kraja, slavili protiv Tottenhama i uzeli važne bodove u osiguravanju mjesta iznad zone ispadanja.

Chelsea se 'odmarao' na Emiratesu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U 35. kolu Premiershipa Arsenal je ugostio Chelsea koji nakon pothvata u prvom susretu Lige prvaka protiv Barcelone u kojem je slavio 1-0 nije ponovio uspjeh i u domaćem prvenstvu. Na gostovanju na Emiratesu uzeli su tek bod.

Di Matteo je odmorio velik dio momčadi za uzvrat protiv Katalonaca što je dalo zamaha domaćinu koji je tokom prvog poluvremena vodio igru na travnjaku. Topnici su tada bili i najbliže golu kada je u 13. minuti van Persie pogodio vratnicu, a u 41. Koscielny dobrano protresao gredu.

Prilike su se najboljem igraču Arsenala i prvom strijelcu Premiershipa, Nizozemcu van Persieju, pružile i u nastavku, ali do 90. mreže se ipak nisu tresle.

Chelsea je tako još jednom s londonskih derbija otišao bez pobjede, a Arsenal bez Artete u sastavu opet nije uspio doći do slavlja. Bez Španjolca topnici su stigli tek do dva remija i četiri poraza.

Newcastle je s 3-0 svladao Stoke i sada je nadomak zone koja vodi u Ligu prvaka. Newcastle je vodio 2-0 već nakon dvesedetak minuta igre. Najprije je zabio Cabaye u 14., a potom Cisse u 18. minuti. Konačnih 3-0 postavio je u nastavku opet Cabaye.

Blackburn je s 2-0 pobijedio Norwich i ostao u utrci za opstanak izjednačivši se po bodovima s QPR-om koji drži zadnje mjesto koje garantira ostanak u najvišem rangu natjecanja.

Bolton je remizirao kod Swansea 1-1 i tako ostao na predposljednjem mjestu Premiershipa. Ivan Klasnić odigrao je posljednjih desetak minuta susreta.

Premiership, 35. kolo:

Arsenal - Chelsea 0-0

Aston Villa - Sunderland 0-0

Blackburn - Norwich 2-0 (Formica 41, Hoilett 49)

Bolton - Swansea 1-1 (Eagles 14 / Sinclair 6)

Newcastle - Stoke City 3-0 (Cabaye 14, 57, Cisse 18)

Fulham - Wigan 2-1 (Pogrebnjak 58, Senderos 89 / Boyce 57)

QPR - Tottenham 1-0 (Taarabt 24)


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića