Obavijesti

Sport

Komentari 48

Sramotni incident: Štemberger je nokautirao trenera Mancea!

Sramotni incident: Štemberger je nokautirao trenera Mancea!
3

Uletio je na trening i ničim izazvan nokautirao našeg trenera. Svi smo šokirani, a Mance je nakon svega dao izjavu na policiji, rekao je sportski direktor KK Kvarnera Marko Šamanić...

VIDEO

Siniša Štemberger (37) kojeg se mnogi sjećaju po tučnjavi s Ciboninim Amerikancem Rawleom Marshallom 2008. godine, napravio je incident na treningu Kvarnera u četvrtak kad je nokautirao svog trenera i bivšeg suigrača Marijana Mancea.

Štemberger je, prema Manceovoj verziji priče, došao pred kraj treninga. Trener ga je pitao zašto kasni, a ovaj ga je udario šakom u glavu. 

"Uletio je na trening i nokautirao ga"

- Ničim izazvan nasrnuo je na našeg trenera. Nije bilo nikakvog razloga za tako nešto. Mance je nakon svega dao izjavu na policiji. Nema opravdanja za ovakvo ponašanje. Uletio je na trening i nokautirao trenera. Svi smo šokirani - rekao je sportski direktor Kvarnera Marko Šamanić, prenos sportcom.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Samo dva dana prije ovog incidenta Štemberger je isključen na utakmici protiv Zadra nakon što je za vrat uhvatio gostujućeg košarkaša Borisa Baraća.

Siniša je svoje odigrao u Kvarneru. Ugovor mu je istekao onog trenutka kad je zamahnuo prema treneru.

"Odmah smo pokrenuli raskid ugovora"

- Odmah sam podnio prijavu i zahtjev za Štembergerovu suspenziju, igrači su izbačeni iz kluba i za puno manje prekršaje. Podnio sam zahtjev za trenutačnim raskidom ugovora! Apsolutno stojimo iza trenera, iza njegova rada i rezultata. Ovo je teška pljuska našem imidžu - dodao je Šamanić.

Štemberger je igrao je u Kvarneru od 1998. do 2004., a vratio se prije dvije godine. Prije toga Štemberger je igrao za Zadar, Široki, Split, Astrum i Igokeu. Štemberger i Mance kojeg je nokautirao bili su suigrači u najslavnijoj generaciji Kvarnera u kojoj su bili legende Cedevite Marino Baždarić te Cibone Davor Kus.

- Mance je izrazito zaštitnički stajao iz Štembergera cijelo vrijeme od kada se vratio u klub. Znali smo da mu fizička moć kopni, računali smo na druge efekte njegova povratka. Mance je cijelo vrijeme žmirio na jedno oko kada je bilo u pitanju Štembergerovo ponašanje, time je ovaj postupak još teže opravdati - dodao je sportski direktor Kvarnera.

Sve dobro što je Štemberger napravio u karijeri zasjenit će ovaj sramotni potez u kojem je trenera, praktički svog vršnjaka i bivšeg suigrača, zakucao na parket.

VIDEO: Tučnjava sa Ciboninim Amerikancem

Štemberger se 2008. godine u dresu Splita potukao sa Ciboninim Rawleom Marshallom nakon čega je završio s četiri šava na arkadi. 

Sudac je nakon svega isključio čak 12 igrača.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram