Obavijesti

Sport

Komentari 64

Srbi bijesni zbog novog dresa: Htjeli su ih 'obući u šahovnicu'

Srbi bijesni zbog novog dresa: Htjeli su ih 'obući u šahovnicu'

Poslije sedam milijuna izbornika, dobili smo i sedam milijuna dizajnera. Jedini problem u cijeloj priči je što ništa od onog što je do sad viđeno nije autentičan dres Srbije, komentirali su na Twitteru dres Srbije

VIDEO

Jedna od glavnih tema u Srbiji ovih dana je novi dres njihove reprezentacije. Poznati proizvođač s kojim surađuju četiri godine, u prodaju je pustio neautentični dres. 

World Cup - UEFA Qualifiers - Group A - Portugal v Serbia

"Poslije sedam milijuna izbornika, dobili smo i sedam milijuna dizajnera. Jedini problem u cijeloj priči je što ništa od onog što je do sad viđeno nije autentičan dres Srbije", piše srpski Kurir. 

Naime, Srbi su bijesni zbog načina suradnje s Pumom, njemačkog proizvođača koji je nove dresove trebao završiti 29. svibnja, a isti će službeno biti predstavljeni 29. kolovoza. Ono što je najveći problem od svega, fotografije navodnog dresa koje su se pojavile na društvenim mrežama, izazvale su lavinu negativnih komentara jer ne odgovara stvarnom dresu 'orlova'. 

"Ovo je jezivo, svi u savezu se trebaju sramiti jer su dopustili da ovo bude naš dres. Izgledamo kao Crna Gora s poljskim grbom. Užas", jedan je od komentara na Twitteru. 

- Sveopći kaos u svijetu i stvari na koje objektivno 'Puma' nije mogla utjecati bili su razlog što nisu mogli do tada završiti i isporučiti dres. E sad, ovo pojavljivanje dresa za prodaju na američkom tržištu je potpuno nejasno i predstavlja očigledan propust i nepoštovanje ugovora. Problem u cijeloj priči je i to što fotografije dresa na stranici nisu primjerene i daju potpuno drugačiji dojam o samom dresu - navodi izvor Kurira. 

Nogometni savez Srbije s Pumom surađuje od prvih dana 2018. godine, a od tada su već imali dosta problema. 

- Prijedlog za opremu Srbije bio je sa šahovnicom na rukama.  Da, ne šalim se, to je bila dizajnerska ideja za trenirke Srbije koja je poslana u savez. Možete samo zamisliti što bi se dogodilo da su nogometaši izašli u tako nečemu na trening ili utakmicu. Prethodnih godina zaprimili smo i dosta žalbi da je kvaliteta izuzetno loše, a za pojedine trenirke rečeno je da su više pidžame za spavanje nego oprema za trening.

Germany U21 v Serbia U21 - UEFA European Under-21 Championship - Group B - Nereo Rocco

Srbi govore da je njihov tretman kod njemačkog proizvođača opreme u potpunosti neadekvatan.

- Ne gledaju na Srbiju kao na važno tržište pa je u skladu s time takav i naš odnos - podcjenjivački. Sve što rade je neozbiljno. Od kvalitete opreme, pa do kašnjenja, pokretanja prodaje, ne poštivanja ugovora i ostalog - istaknuo je sugovornik Kurira. 

Iz srpskog portala tražili su komentar od Nogometnog saveza Srbije, ali odgovor je bio vrlo kratak.

"Poštujemo ugovor i nemamo pravo bilo što komentirati na tu temu".

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica