Obavijesti

Sport

Komentari 25

Srbi ljuti jer nismo htjeli novi termin: Bit će veliko nevrijeme

Srbi su svoje polufinale htjeli igrati u terminu od 16.45 umjesto u onom ranijem od 15 sati jer su domaćini i jer bi u kasnijem terminu došlo više navijača. Naši su tu opciju odbili

VIDEO

Hrvatska vaterpolska reprezentacija danas od 16.45 sati igra finale Svjetske lige protiv reprezentacije Srbije.

Barakude su u polufinalu pobijedile Španjolsku 10-8 i to ponajviše zahvaljujući sjajnom Marku Bijaču, koji je skupio 16 obrana te odličnom otvaranju utakmice gdje su izabranici Ivice Tucka startali s 5-1.

Ulog finala Svjetske lige neće biti samo osvajanje naslova, pobjednik će izboriti i nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju sljedeće godine pa je stoga motiv još veći.

A danas u Beogradu u vrijeme finala javljaju potop. Olujno nevrijeme pogodit će glavni grad Srbije pa je to glavni razlog zašto se utakmica igra u ranijem terminu umjesto u večernjem. Bazen je na otvorenom što stvara dodatan problem, no organizatori bi mogli uskočiti i prebaciti utakmicu u zatvoreni bazen ili odgoditi susret koji sat dok se oluja ne smiri.

Srbi ljuti na Barakude

Kako god, susrest ćemo se sa starim rivalima kojima je upravo Hrvatska nanijela najviše poraza u povijesti pa je lagani strah od Barakuda sasvim opravdan. Još ako se u obzir uzme polufinale Srbije i Australije (16-11) u kojem su Delfini primili čak 11 golova, strah izbornika Dejana Savića je opravdan.

- Budemo li u finalu igrali kao u polufinalu protiv Australije, neće biti dobro. Finale je finale, a ulog je velik - rekao je srpski izbornik.

U srpskoj reprezentaciji su, inače, pomalo ljuti na našu. Srbi su svoje polufinale htjeli igrati u terminu od 16.45 umjesto u onom ranijem od 15 sati jer su domaćini i jer bi u kasnijem terminu došlo više navijača.

No, naši su tu opciju odbili što je izazvalo malo negodovanje u redovima domaćina.

Sve je to i psihološko nadigravanje uoči velikog finala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu