Sport

Komentari 364

Srbin izazvao pravi skandal na Wimbledonu: Sudac, ti si idiot!

Srbin izazvao pravi skandal na Wimbledonu: Sudac, ti si idiot!

Najgori si sudac na svijetu! Što radiš uopće tamo gore?! Jesi li vidio lopticu? Mrš, ti si idiot, urlao je Viktor Troicki na suca nakon što je izgubio meč drugog kola u Wimbledonu

Viktor Troicki izgubio je meč drugog kola u Wimbledonu od španjolskog igrača Alberta Ramosa-Vinolasa u pet setova 6-3, 3-6, 3-6, 6-2, 3-6. Osim meča. srpski tenisač izgubio je i živce te je izvrijeđao suca kojem je nabrojao čak 30 grešaka.

- Ne, neeeeeee! Pogledaj lopticu! Molim te! Pa samo je pogledaj. Najgori si sudac na svijetu. Što radiš? Jesi li vidio lopticu? Tako si loš - urlao je Troicki u dramatičnom ispadu tijekom Ramosovog servisa za meč u petom setu. 

Linijski sudac dosudio je aut, ali glavni je promijenio odluku i dodijelio je poen Španjolcu čime je ovaj dobio prvu meč loptu. Troicki je za vrisku i ponašanje dobio opomenu što je publika nagradila aplauzom, ali to ga je samo još više razljutilo. Kad je izgubio posljednji poen, Troicki je nastavio melodramu u All England Clubu.

- Grozan si! Što radiš uopće tamo gore?! Reci mi! Što radiš?! Mrš! Najgori si sudac ikad! - vikao je Troicki, a nakon što ga je sudac upozorio da se tako ne može ponašati, Srbin mu je odgovorio: 

- A sad znaš donositi odluke? Oprosti, ali ti si idiot! Moram ti to reći. Ti si idiot! Loptica je bila vani. Ništa nisi vidio danas. Napravio si 30 grešaka, ne samo na moju štetu - završio je Troicki, kojem ovo nije prvi ovakav ispad.