Obavijesti

Sport

Komentari 69

Srbin kralj basketa: Progurao mu kroz noge i zabio za slavlje

Srbin kralj basketa: Progurao mu kroz noge i zabio za slavlje
1

Ono što je Messi u nogometu, Dušan Domović Bulut je u košarci tri na tri. Srbija je ovom sportu, koji će debitirati na Olimpijskim igrama 2020. godine, osvojila gotovo sve što se može osvojiti

VIDEO

Ne možeš to napraviti odraslom čovjeku, jednostavno ne možeš. Ovo nitko ne radi u tri na tri košarci osim njega, najboljeg igrača na svijetu, oduševljen je bio komentator.

Dušan Domović Bulut je u košarci tri na tri ono što je Messi u nogometu. Igra se s protivnicima, gura kroz noge i pobjeđuje. Napravio je to Španjolcu Sergiju de la Fuenteu kojeg je poslao u penziju nevjerojatnim driblingom zabivši za pobjedu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Srbija je pobijedila Španjolsku 21-9 i osigurala četvrtfinale Europskog kupa, jedinog natjecanja koje nije osvojila. Košarkaši Srbije u ovom su sportu osvojili sve što su mogli osvojiti osim tog Eurokupa u kojem su dvaput završili drugi. 

Buluta su u Amsterdamu proglasili za igrača dana. Kako i ne bi kad su u Top 5 akcija završile njegove dvije. Osim ovog driblinga i koša, u najboljih pet akcija uvrstili su i njegov driblinig i šut za tricu iz teške situacije.

 

Watch till the end..👀 #3x3Europe (🎥 @fiba3x3)

Objavu dijeli FIBA (@fiba)

Košarka tri na tri imat će premijeru na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020., nakon što ju je Međunarodni olimpijski odbor stavio na popis novih disciplina.

I Hrvatska ide po medalju u Tokio

Kad smo čuli da je ‘basket’ ušao u olimpijski program, oduševili smo se. To je super vijest za nas, ali i za sve koji su ikad igrali ‘3 na 3’. Lijepo je znati da svi koji igraju ‘basket’ imaju šansu jednoga dana doći do olimpijskih igara, kaže Božidar Vrdoljak.

Košarkaški virtuoz, u Splitu poznatiji kao Braco, jedan je od petorice igrača momčadi koja već godinama igra najjače svjetske turnire pod nazivom Statisti. Uzeli su srebro na svjetskom prvenstvu, a u Tokiju će imati šansu doći i do olimpijske medalje.

Uz Vrdoljaka i Kaliternu, koji je svojedobno igrao A-1 ligu u dresu Kaštela, tu su i Duje Škaro, aktualni igrač KK Zagreba Toni Vitali, pa Toni Mindoljević i Hrvoje Marin, koji je u utakmici A-2 u dresu Adriatica zabio Dugopolju čak 70 koševa!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener