Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Srebrić: Nadamo se 'samo' novčanoj kazni za bakljadu

Iako bi Hrvatska zbog bacanja baklji na teren u Andori mogla igrati s Ukrajinom pred praznim tribinama, Srebrić se nada samo novčanoj kazni

REUTERS
Video: REUTERS
6 komentara

Svjesni smo da će kazna biti velika, kao što znamo da bi taj novac mogao biti potrošen na mnogo boljih načina. Recimo u humanitarne svrhe. Treba vidjeti na koji način se može utjecati na te navijače da se više tako ne ponašaju, rekao je Zorislav Srebrić, glavni tajnik HNS-a, nadajući se da Hrvatsku čeka 'samo' novčana kazna.
- I u dosadašnjim sličnim situacijama pokazali smo sposobnost da kazna ne bude drastičnija. Moguće je možda da će našim navijačima biti zabranjeno ići na gostovanja, ali ne vjerujem da ćemo morati igrati domaću utakmicu pred praznim gledalištem - rekao je Srebrić.
Bilo bi doista loše da ključnu utakmicu protiv Ukrajine moramo igrati bez pomoći publike. A zna se koliko jak lobi imaju Ukrajinci, možda bi ih se trebali pribojavati, jer njima je ta utakmica još važnija nego nama.
- Njihov lobi je jak? Pa i naš je - tvrdi Srebrić, zaboravljajući očito kako je naš lobi prošao u 'meču' s ukrajinskim u borbi za dobivanje Eura 2012.

Naši partneri pišu
Message