Obavijesti

Sport

Komentari 3

Blanki sreću zaželio i Vaha: Raspitivao se i za brata Nikolu

Pobjeda u Parizu i skok preko dva metra dobar su vjetar u leđa uoči Glasgowa, no ne i razlog za opuštanje. Sudeći po startnoj listi, opet me čeka jaka konkurencija

VIDEO

Na putu za Glasgow, gdje je sutra očekuje miting Dijamantne lige, našoj najboljoj visašici Blanki Vlašić sreću je poželio i donedavni izbornik nogometne reprezentacije Alžira, Vahid Halilhodžić.

Halilhodžić se proteklog tjedna odmarao u svojoj kući u Promajni, a jutros je ranim letom iz Splita krenuo za Pariz, gdje bi se trebao sastati s čelnicima svog novog kluba. Špekulira se kako bi to mogao biti Manchester City, no te vijesti za sada nemaju potvrdu.

- Halilhodžić je vrlo pristupačna i otvorena osoba, malo smo popričali i kazao je kako prati Blankine rezultate – otkrio nam je Joško Vlašić i dodao:

- Požalio nam se kako je bio pod velikim pritiskom jer je nogomet u Alžiru jako popularan, te kako dnevno izlazi čak 11 sportskih listova i svatko traži poneku informaciju. Nismo pričali o njegovom novom klubu, no i ja čitam tko ga sve traži...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Blanki je Vaha zaželio puno sreće u nastavku karijere i da i ona ode u Brazil, na OI 2016. godine, a pitao je i za mlađeg brata.

- Kaže da je čitao lijepe stvari o Nikoli, koji je bio s prvom momčadi Hajduka na na pripremama, pa su ga zanimale neke stvari o njemu... – dodala je Blanka.

Dvodnevni miting u Glasgowu je, zapravo, miting Dijamantne lige koji se inače održava u Londonu, no ove godine je prepušten škotskom gradu, kao priprema za predstojeće Igre Commonwealtha. Natjecanje visašica započinje u subotu u 16.20 sati, a Blanka nakon skoka od dva metra u Parizu želi nastaviti u istom ritmu.

Pobjeda u Parizu i skok preko dva metra dobar su vjetar u leđa uoči Glasgowa, no ne i razlog za opuštanje. Sudeći po startnoj listi, opet me čeka jaka konkurencija – kazala je Vlašić.

Najavljen je dolazak trenutno vodeće na svjetskoj ljestvici Ane Čičerove, koja je jedina preskočila 201 cm ove sezone i za korak je ispred Blanke, Kučine i McPherson, koje su skočile centimetar manje.

- Volim takva natjecanja, volim priliku za dobru borbu, jer me to dodatno motivira i tjera da dam još više od sebe. Podloga i uvjeti su mi mala nepoznanica jer ne znam što me u Glasgowu čeka, nisam tamo nikad skakala, no nema sumnje kako će to biti uvjeti na razini kvalitete Dijamantne lige.

Ozljeda leđa koju je zaradila na zagrijavanju u Parizu Blanki više ne predstavlja problem.

- Bio je to spazam uvjetovan tvrdom podlogom, sada je to pod kontrolom, treninge odrađujem normalno i vjerujem da mi neće stvarati veće probleme tijekom natjecanja – zaključila je Blanka. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića