Obavijesti

Sport

Komentari 69

'Sredit ćemo i Juve!' Vjerujete li prijetnjama Rakete i Piquea?

'Sredit ćemo i Juve!' Vjerujete li prijetnjama Rakete i Piquea?
3

Juve u Kataloniju donosi visokih 3-0 i puno je iskusnija te obrambeno čvršća momčad od PSG-a. Po mnogima, riječ je o najboljoj obrani Europe, no ona će ponovno biti suočena s najboljim napadom...

VIDEO

Vratili smo se poslije 4-0 poslije PSG-a i pobjeđivali smo toliko puta na Santiago Bernabeu posljednjih godina, tako da vjerujem da možemo preko Juventusa u polufinale i zatim srušiti Real Madrid u La Ligi - započeo je Pique poslije pobjede Barcelone nad Real Sociedadom od 3-2 gdje su Pique i suigrači pokazali niz obrambenih manjkavosti.

- Ako preokrenemo stvari protiv Juventusa, onda idemo u Madrid u savršenom raspoloženju i spremni smo pobijediti u obe utakmice. Možemo to. Nismo trenutno u najboljoj situaciji, ali moramo pronaći način za preokret. Ponavljam, siguran sam da možemo dalje - rekao je Pique.

Juventus u Kataloniju donosi visokih 3-0 i puno je iskusnija te obrambeno čvršća momčad od francuskog prvaka. Po mnogima, riječ je o najboljoj obrani Europe, no ona će ponovno biti suočena s najboljim napadom.

Enrique će koristiti formaciju 3-4-3, kao i protiv PSG-a i Barca će napadati Juve otpočetka s devetoricom igrača, tvrdi Enrique.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nije važno u kojoj formaciji igramo, nije neka razlika. To su dvije različite solucije, ali osjećamo se ugodno i s trojicom u obrani, kao i s četvoricom - objašnjava Pique razlike.

 

Juventus je također promijenio ove sezone tri formacije. Iz 3-5-2 prešli su prvo u 4-3-1-2, no onda je zasjala 4-2-3-1 gdje do izražaja dolazi njihov napadački potencijal kojeg je najbolje osjetila Barcelona.

Međutim, smatraju kako imaju snage za novi preokret, novo čudo:

- Može li Barcelona protiv Juventusa ponoviti utakmicu s PSG-om? U potpunosti vjerujemo u sebe, a i navijači su uz nas. Zajedno možemo do preokreta - tvrdi Ivan Rakitić.

U Torinu su i dalje umjereni, tvrde da se odigralo tek jedno poluvrijeme.

- Vrlo teška utakmica. Znamo koliko su jaki, oni su prvaci i imaju veliki motiv. Mi idemo tamo svjesni da smo veliki klub i da smo ravnopravni s njima. Moramo igrati organizirano i koristiti svoje šanse - rekao je Juveov Juan Cuadrado.

Juve bi mogao tamo zaigrati bez Paula Dybale, junaka prve utakmice. Zaradio je ozljedu protiv Pescare gdje je Juve bez problema upisao bodove uz 0-2.

Trener Allegri misli da je moguće kako će Argentinac zaigrati, no bez njega bi Juve bio oslabljen u napadačkoj igri budući da nemaju pravu zamjenu za takav profil igrača.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta