Sport

Komentari 10

'Sretan sam zbog svojih golova, ali pobjeda nam je bitnija za LP'

'Sretan sam zbog svojih golova, ali pobjeda nam je bitnija za LP'

"Dabbur je fauliran. Penal za Hoffenheim?! Pregledavanje u VAR sobi i... Ipak ne. Baumgartner ju je prije dirao rukom. Ništa od penala u osmoj minuti. Zauzvrat, tu je Olmo", pišu njemački mediji...

Sjajan je osjećaj što sam prvi puta zabio dva gola za Leipzig, ali pobjeda je važnija. Ona nam za sljedeće utakmice daje vjetar u leđa kako bismo ostvarili naš cilj - Ligu prvaka, kaže Dani Olmo, zvijezda pobjede Leipziga nad Hoffenheimom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kraj je sivog razdoblja! Dani Olmo utrpao je dva komada Kramarićevom Hoffenheimu i to u roku od samo tri minute. Bivši igrač Dinama prvo je u devetoj minuti na dodavanje Nordija Mukielea fino pogodio u bliži kut, a isti recept prošao je samo dvije minute poslije, ovaj put na asistenciju Marcela Sabitzera.

Dani je napokon pokazao zašto je došao, a njemački mediji hvale talentiranog Španjolca u redovima Leipziga.

- Iako su startali energično, domaćini su imali gorak okus u ustima nakon samo 11 minuta. Olmo je napao suparnike u dva brza napada od kojih su oba završila s golom. A još je imao šansu i u 65. minuti - piše Kicker.

- Dabbur je fauliran. Penal za Hoffenheim?! Pregledavanje u VAR sobi i.... Ipak ne. Baumgartner ju je prije dirao rukom. Ništa od penala u osmoj minuti. Zauzvrat, tu je Olmo. Leipzig je poveo već u devetoj minuti, a Španjolac je samo dvije minute kasnije zabio i svoj drugi gol - piše Bild.

 

Najčitaniji članci