Sport

Komentari 51

Sretni poput male djece: San Marino zabio nakon 5 godina!

Sretni poput male djece: San Marino zabio nakon 5 godina!

San Marino dao je gol u službenoj utakmici nakon pet godina! Poljska je pobijedila čak 5-1, ali njima to nije bilo bitno. Iskreno su se veselili golu, poput male djece...

Nogometna reprezentacija San Marina danas je na naslovnicama svih tamošnjih medija. Zašto? Nisu se kvalificirali na Svjetsko prvenstvo ili pobijedili Poljsku u utakmici u utorak, niti uzeli barem bod. Štoviše, primili su pet 'komada'! Ali, zabili su u službenim utakmicama nakon skoro pet godina!

Naime, posljednji put su dali gol Slovačkoj u listopadu 2008. godine, također u kvalifikacijama za SP. Zabili su Malti prošle godine, ali to je bila prijateljska utakmica.

Sinoć je za 1-1 u 22. minuti mrežu pogodio Alessandro Della Valle. Njegovoj, ali i sreći suigrača nije bilo kraja, veselili su se poput male djece. I to je uistinu bilo lijepo za vidjeti jer su se iskreno radovali, što se rijetko može vidjeti na nogometnim terenima zbog silnih milijuna koji se 'vrte'.

San Marino je po Uefinu renkingu najgora europska reprezentacija, a po Fifinu zadnju poziciju dijeli s Butanom i Otocima Turks i Caicos.

OVDJE pogledajte gol i veselje igrača San Marina.

Najčitaniji članci