Sport

Komentari 38

'Sretno, Igore!' Riječani su se emotivno oprostili od Bišćana

'Sretno, Igore!' Riječani su se emotivno oprostili od Bišćana

Kako bi mu se zahvalili na svemu što je postigao i dao za klub u proteklih godinu dana, Rijeka je objavila emotivan video u kojem su poželjeli sreću sad već bivšem treneru i izrazili mu zahvalnost...

Igor Bišćan je nakon pobjede protiv Istre i službeno potvrdio da napušta Rijeku nakon godinu dana. Ta vijest je iznenadila sve, ali bila je očekivana. Bišćan je u ovih godinu dana vodio bitku s navijačima koji ga baš i nisu voljeli, s lošim uvjetima i limitiranosti svog kadra.

Unatoč tome, uspio je osvojiti drugo mjesto i Kup gdje su u finalu pobijedili Dinamo. Ove sezone došao je na korak od ulaska u Europsku ligu, ali Gent je ipak bio prejak. 

Kako bi mu se zahvalili na svemu što je postigao i dao za klub u proteklih godinu dana, Rijeka je objavila emotivan video u kojem su poželjeli sreću sad već bivšem treneru i izrazili mu zahvalnost.

U videozapisu možemo vidjeti trenutke koje je Bišćan doživio u Rijeci. Od samog predstavljanja pa do treninga s igračima, govora u svlačionici i velikog slavlja u Puli nakon osvajanja Kupa protiv Dinama.

Tih godinu dana je proletjelo, ali Riječani će sigurno biti zauvijek zahvalni Igoru na svemu što je dao za klub i što je uvijek sve odrađivao s maksimalnom profesionalnošću. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S AMEROM GOJAKOM:

 

 

Najčitaniji članci