Obavijesti

Sport

Komentari 23

Srpska tenisačica otkrila bolnu istinu: Otkrili su mi infekciju, išla sam na 'milijun' pregleda...

Srpska tenisačica otkrila bolnu istinu: Otkrili su mi infekciju, išla sam na 'milijun' pregleda...

Na US Openu prošle godine mi je dijagnosticiran virus i infekcija koji su me natjerali da odustanem od nastupa. Od tada se mučim sa brojnim zdravstvenim problemima zbog kojih ne mogu trenirati, otkrila je Olga

VIDEO

Srpska tenisačica Olga Danilović (21) već dulje vrijeme izbiva s teniskih terena povodom čega se oglasila na društvenim mrežama kako bi objasnila zbog čega ne igra. 

Pokretanje videa...

Novak Đoković i Donna Vekić na konceru Gibbonnija na Adria Touru 03:42

Olga, koja je inače kćer košarkaša Predraga Danilovića, u srpnju 2018. osvojila je prvi WTA pojedinačni naslov u Moskvi pobijedivši Antastasiju Potapovu, a u rujnu je uzela i prvi naslov u parovima u Taškentu. 

Posljedni meč odigrala je 27. listopada prošle godine na turniru u Les Franqueses del Valles u Kataloniji gdje je izgubila od Ylene In-Albon s 2-1 u setovima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon toga je uslijedila duga pauza, s obzirom na to da je brojne interesiralo zbog čega ne igra, Olga je na Instagramu napisala: 

"Pozdrav svima! Do sada sam primila puno poruka u kojima su me pitali za razlog zbog čega se već neko vrijeme ne natječem. Na US Openu prošle godine mi je dijagnosticiran virus i infekcija koji su me natjerali da odustanem od nastupa. Od tada se mučim sa brojnim zdravstvenim problemima zbog kojih ne mogu trenirati. Nakon beskonačnih posjeta doktorima, liječničkih pregleda, odmora i liječenja, iz dana u dan se osjećam sve bolje i radujem se što ću se uskoro vratiti onome što volim. Puno hvala svima za podršku kroz ova teška vremena, zaista mi puno znači! Vidimo se uskoro", napisala je Danilović. 

Srpska tenisačica do sada je 116 puta slavila i 70 puta je poražena, a trenutačno je 146. na WTA ljestvici dok joj je najbolji ranking bilo 96. mjesto. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića