Obavijesti

Sport

Komentari 217

Srpski mediji: Start za zatvor, prebrutalan i za NFL standarde

Srpski mediji: Start za zatvor, prebrutalan i za NFL standarde
2

Jedan pokušaj kontre Miralema Sulejmanija, u maniri MMA ili ultimate-fightera zaustavio je Josip Šimunić, pišu srpski mediji koji se zgražavaju nad potezom

VIDEO

Pored toga što je Srbija izgubila svaku šansu za plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu remijem protiv Hrvatske, u srpskim medijima top tema je žestoki start Josipa Šimunića na Miralema Sulejmanija.

Joe je u 80. minuti, kako bi presjekao izglednu kontru Srbije, oštro startao na protivničkog igrača zbog čega je ekspresno pocrvenio. Tamošnji mediji osudili su njegov potez.

"Start hrvatskog igrača je bio toliko grub da skoro nije viđen na ovim prostorima, a može se reći da je za zatvorsku kaznu", piše Kurir, dok Telegraf dodaje:

"Jedan pokušaj kontre Miralema Sulejmanija, u maniri MMA ili ultimate-fightera zaustavio je Josip Šimunić."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Također Srbi hvale potez Branislava Ivanovića, koji je stao u obranu Šimunića od razbješnjelih srpskih reprezentativaca.

"Kapetan Srbije i branič Chelseaja vrlo brzo je zagrlio Šimunića i pokušao ga obraniti od bujice napada i uspio je u tome. Nema sumnje lijepa gesta Ivanovića koji je još jednom pokazao da je veliki čovjek i nogometaš."

Najslikovitije Šimunićev start opisao je B92.

"Nekoliko minuta kasnije Šimunić mu nije ostavio mogućnost da izbjegne slanje u svlačionicu, jer je njegov start na Sulejmanija prebrutalan i za NFL standarde."

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 217
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu