Obavijesti

Sport

Komentari 7

Stam: Čeka nas teška utakmica, neće biti lako

Stam: Čeka nas teška utakmica, neće biti lako
10

Nogometaši nizozemskog Ajaxa stigli su u Zagreb u srijedu nešto iza podneva. U četvrtak ih očekuje utakmica prvog kola Kupa Uefe s Dinamom

VIDEO

Nogometaši nizozemskog Ajaxa stigli su u Zagreb u srijedu nešto iza podneva. U četvrtak navečer igraju s hrvatskim prvakom Dinamom prvi susret prvog kola Kupa Uefe. Nizozemci su igrali kvalifikacije za Ligu prvaka, ali je češka Slavia bila bolja i poslala ih u kvalifikacije za Ligu Uefe. Uoći početka sezone prodali su najbolja dva igrača. Wesley Sneijder je otišao u Real Madrid, a Ryan Babel je potpisao za Liverpool. Ostao je napadač Klaas Jan Huntelaar, koji je već zabio gol Dinamu u Zagrebu u dresu Heerenveena. U obrani igra i slavni Jaap Stam. On smatra da u četvtrak neće biti lako.
- Znamo da Dinamo ima dobru momčad, nekoliko odličnih stranaca. Čeka nas teška utakmica.
Njegov kolega iz napada Klaas Jan Huntelaar izjavio je da zna za Modrića.
- Čuo sam za Luku Modrića da je dobar igrač, ali ga nisam gledao. Ne mogu reći da je Dinamo u rangu Slavije koja nas je izbacila iz Lige prvaka jer još nisam vido nijednu njihovu utakmicu protiv Werdera - rekao je Huntalar i dodao:
- Naravno da je odlazak Sneijdera i Babela problem, ali ne toliki da bi se toliko puno pričalo o tome.

HUNTELAAR "KRALJ ŠKARICA" (VIDEO)
Izgled vara, i to kako! Onako u odijelu, lijeno vukući torbu prema autobusu u zrakoplovnoj luci Pleso, Klaas Jan Huntelaar  ostavljao je dojam sasvim bezopasnog tipa, juniora koji je tu samo da popuni broj. Ali brojke ne lažu - iza “babyface” izgleda i dotjerane “fudbalerke” krije se zvijer od igrača. Čovjeku zvanom The Hunter (Lovac) specijalnost su golovi škaricama, no zna mu se zalomiti da zapuca penal. Promašaj s bijele točke protiv Slavije u Amsterdamu koštao je Ajax ispadanja iz Lige prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba