Obavijesti

Sport

Komentari 13

Mamić: Nije Rujevica teren kao što je bila; Rožman: Opet smo obranili Rujevicu, miran sam...

Mamić: Nije Rujevica teren kao što je bila; Rožman: Opet smo obranili Rujevicu, miran sam...

' U drugom poluvremenu odigrali smo jako dobru utakmicu i bili bliži pobjedi, ali pokazali smo da nakon teških utakmici u Europi koje su iza nas možemo', rekao je trener Dinama nakon remija kod Rijekom (2-2)

VIDEO

Vidio sam jednu jako dobru utakmicu, žao mi je da nije bio pun stadion da to vidi jer mislim da smo mogli uživati u četiri gola i puno šansi. U drugom poluvremenu odigrali smo jako dobru utakmicu i bili bliži pobjedi. Nismo iskoristili šanse, njihov golman je nešto obranio, ali to je nogomet. Čestitke Simonu i Rijeci na jako dobroj utakmici, ali pokazali smo da nakon teških utakmici u Europi koje su iza nas možemo, držali smo u šahu Rijeku u drugom poluvremenu i možemo biti zadovoljni, rekao je nakon remija protiv Rijeke (2-2) trener Dinama Zoran Mamić

Dinamo svrgnuo Osijek s vrha!
Dinamo svrgnuo Osijek s vrha!

Rano su poveli nogometaši Dinama golom Luke Ivanušeca u 20. sekundi utakmice, ali nisu uspjeli zadržati prednost do poluvremena. Domaći su preokrenuli golovima Galovića i Menala za 2-1 na odmoru. No, do kraja utakmice zabio je Lauritsen za podjelu bodova na Rujevici. Dinamo sad čeka susret u Kupu protiv Rudeša.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Dinama

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Dinamo zaključio sjajnu europsku jesen 03:48

- Nije Rujevica više teren kakav je bila. Vrlo je težak za igrati, pogotovo za nekoga tko ovdje igra rijetko. Čeka nas Rudeš, vidjeli smo da na terenu nema trave, ali što je tu je - moramo se prilagoditi. Predlagali smo zamjenu domaćinstava, oni nisu pristali i ovu zadnju utakmicu protiv Dugopolja stvarno je teren bio nemoguć. Međutim ako sudac ili tko već odluči da se tamo ne može igrati, onda ćemo razmišljati o tome - zaključio je Zoran Mamić.

Simon Rožman je nakon pobjede protiv Alkmaara (2-1) krenuo natrag u ligaške izazove. Izgledalo je da neće biti dobro nakon prve minute, ali njegovi su momci još jednom pokazali karakter.

Rijeka i Dinamo sastali se u 15. kolu HT Prve lige

- Jako smo loše krenuli u utakmicu, ali bili smo mirni. U nastavku smo možda bili malo previše ispuhani, ali kad podvučemo crtu ova podjela bodova je realni konačni ishod. Bili smo dovoljno psihološki čvrsti da odmah u drugom poluvremenu okrenemo utakmicu.

Oba su se trenera osvrnula na trenutnu situaciju u kojoj utakmicu s tribina mogu pratiti samo ljudi iz klubova, a istaknuo je trener Rijeke kako mu je samo ovo priprema za nadolazeće susrete.

Dinamo je zaslužio puno više, ali protiv ovakve Rijeke jedno dobro poluvrijeme nije dovoljno
Dinamo je zaslužio puno više, ali protiv ovakve Rijeke jedno dobro poluvrijeme nije dovoljno

- Šteta što nije bilo gledatelja jer bi uživali u ovom nogometu. Meni je drago što smo opet 'obranili' Rujevicu, a velike čestitke upućujem i mojoj i Zoranovoj momčadi. Moji su dečki opet dali zaista sve od sebe jer Dinamo je i večeras na Rujevici pokazao svoju dobro poznatu, veliku kvalitetu. Mi se s ovim remijem opet u miru možemo pripremati za sljedeći ispit. Imam momčad koja voli igrati svaka tri dana i ja sam miran. Ne znam hoće li Franko biti spreman za zadnje dvije utakmice. Ali mi držimo i zadržat ćemo kontinuitet igre i rezultata, najprije u Kupu u Varaždinu, a onda i kod Belupa - zaključio je trener Rijeke.

Dinamo sad čeka utakmica osmine finala Kupa protiv Rudeša na gostujućem terenu, dok Rijeka ide na noge Varaždinu. Obje se utakmice igraju u srijedu, 17. kolovoza.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener