Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Štico kao spasitelj? Tko je ono krivac za Debrecen...

Najtrofejniji trener u povijesti Hajduka je prihvatio ulogu savjetnika Uprave za struku. No ta Uprava je zbrisala, a dolazi Štimac, koji ne podnosi Ivića

Goran Stanzl
Foto: Goran Stanzl
14 komentara

Prema prvim izjavama, da se naslutiti kako bi se Igor Štimac na Poljudu mogao pojaviti s ovlastima još većima nego što ih je imao 2005. - kaže da se vraća samo bude li on birao trenera i igračku bazu. Štimac, dakle, diktira uvjete pod kojima bi došao. A ne tako davno momčad koju je on izabrao s trenerom kojeg je on doveo u kvalifikacijama za Ligu prvaka pretrpjela je najteži poraz u klupskoj povijesti: 3-0 u Debrecenu i 5-0 na Poljudu. Pa ako je 0-1 sa Žilinom neuspjeh, što je onda onih 0-8 protiv Debrecena?!
Štimac je, naravno, “oprao ruke” nakon tog debakla, nikad nije rekao “ja sam kriv” i sad se vraća u ulozi spasitelja. Fino odigrano, nema što... I nitko pritom ne govori što će biti s Tomislavom Ivićem, kojeg su prije nekoliko dana pozvali da se vratu u klub u ulozi savjetnika. Štimac ga ne podnosi i Ivić će izvisiti. Čovjek koji je izgubio 0-8 izgurat će tvorca najmoćnijeg Hajduka ikad, čovjeka koji je trenirao Ajax, Porto, Atletico... Ivićevih pristaša u Splitu je sve manje. Nije u modi biti “ivićevac”, ovo je ipak vrijeme - “štimčevića”.

Naši partneri pišu
Message