Obavijesti

Sport

Komentari 60

Stigla kazna: Erosu Grezdi za udaranje Čolaka četiri utakmice

Stigla kazna: Erosu Grezdi za udaranje Čolaka četiri utakmice
3

Osijekov će igrač propustiti susrete s Lokomotivom, Slavenom, Goricom i Interom, ali će biti na raspolaganju za derbije protiv Dinama, Hajduka i Rijeke

VIDEO

Disciplinska komisija je Erosu Grezdi izrekla kaznu zabrane igranja na četiri prvenstvene ili kup utakmice. Kazna mu je izrečena zbog toga što je nakon utakmice polufinala Hrvatskog kupa između Rijeke i Osijeka izvan igrališta u prostoru stadiona HNK Rijeka fizički napao igrača Rijeke Antonija Mirka Čolaka, čime je počinio prekršaj iz članka 57. Disciplinskog pravilnika HNS-a, stoji na službenim stranicama Saveza.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Grezda udara Čolaka 00:42

Za derbije spreman

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dakle, Kulešević neće na Grezdu moći računati protiv Lokomotive, Slavena, Gorice i Intera, ali će biti spreman za velike protivnike: Dinamo, Rijeku i Hajduk.

Prema Disciplinskom pravilniku HNS-a. igrač koji fizički napadne svojeg ili suparničkog igrača na igralištu ili izvan njega bit će kažnjen: Zabranom igranja od dvije do šest utakmica. 

Dakle, Grezda je kažnjen 'zlatnom sredinom'. Ipak, moguće je da ga čeka policijska prekršajna prijava za remećenje javnog reda i mira, iako mu je Čolak rekao da mu oprašta. No, o tom, po tom.

Osijekovo ispadanje iz kupa može se opisati u jednoj riječi - drama. Od suđenja, isključenja, preokreta rezultata pa i onog nesportskog dijela na parkiralištu Rujevice. Upravo je potonje diglo prašinu toliko da se danima pričalo o razlozima, temperamentu, isprikama, kaznama. 

 

Kako ocjenjujete kaznu od četiri utakmice za Grezdu?
preblaga
dobro pogođena
prestroga
 
 
 
 
 
 
Created with Poll Maker
Drugi polufinalni susret Hrvatskog kupa između HNK Rijeka i NK Osijek

Prvo se opravdavao pa se ispričao

- Nije lako nama na travnjaku istrpjeti nepravdu i ostati miran, a posebno kada te uz sve to netko vrijeđa i omalovažava. Kada je pritom još i riječ o grubom vrijeđanju na osobnoj i nacionalnoj osnovi, onda sam kao čovjek, prvenstveno, ali i kao sportaš posebno osjetljiv. Toga je bilo još tijekom same utakmice, a provokacije su uslijedile i po njezinu završetku rekao je prvotno, ali se onda ispričao:

- Ne pišem ti ovo da me ne prijaviš, ohladio sam se sad i nisam to trebao napraviti. Trebali smo to riješiti razgovorom kao ljudi, ali bio sam nervozan zbog cijele utakmice i svega, pa ti se ispričavam, a ti odluči što je najbolje - poslao je Grezda.

Ekshibicija na gradilištu: Donna i tenisači zaigrat će nogotenis s igračima Osijeka na Pampasu
Ekshibicija na gradilištu: Donna i tenisači zaigrat će nogotenis s igračima Osijeka na Pampasu
NK Rudes - NK Osijek
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu