Obavijesti

Sport

Komentari 7

Štimac: Protiv Hajduka na Poljudu idemo po pobjedu!

Štimac: Protiv Hajduka na Poljudu idemo po pobjedu!
5

U Split se ne idemo braniti, već ćemo jurišati po pobjedu, nemamo nikakav imperativ, zaključio je novi trener Zagreba uoči susreta s Hajdukom

VIDEO

Uoči utakmice na Poljudu protiv Hajduka, novoizabrani trener Zagreba, Igor Štimac pričao je o stanju u ekipi i očekivanjima u nastavku sezone.
- Treba što bezbolnije doći do pauze i onda konkretnije poraditi na propustima u igri. Nemamo vremena, sad imamo Hajduk pa nakon tri dana kup, pa Šibenik i Karlovac. Situacija nije laka, ali me veseli odnos igrača prema radu, a moram i pohvaliti vrhunske uvjete, koje bi priželjkivao svaki trener - rekao je Štimac.
- Prezadovoljan sam igračima, zajedno smo tek nekoliko dana, ali već im je smješak na licu, diže im se samopouzdanje, a to će donijeti i rezultate. Još nisam odlučio o sastavu za Hajduk. Sada u glavi imam 13 igrača, a samo njih 11 može igrati. Ovisit će puno  i o vremenu. Ako bude kiša, igrat će manji i brži igrači. U Split se ne idemo braniti, idemo po pobjedu. Nemamo imperativ, nama prvenstvo počinje tek od Šibenika - dodao je Štimac.
Pitali su ga koliko je zadovoljan igračima.
- Imamo samo jednu ekstra klasu, Vugrinca, a ostali su svi tu negdje - rekao je Štimac.
Hajduk i Zagreb dva su kluba u sličnoj situaciji, također su i dva najneugodnija iznenađenja HNL-a.
- Jesu, u sličnoj su situaciji, ali s tom razlikom da se Hajduk već počeo dizati i sad igra doma, ima veliki izbor igrača, skupih i iskusnih, a mojih je pola igrača mlađih od 20 godina - kaže trener Zagreba.
- Meni je to utakmica kao i svaka druga, nosi tri boda, no meni je kao igraču uvijek bilo najdraže igrati te velike utakmice. Ne znam zašto su Hajduk i Zagreb tako loše počeli. Nisam u to vrijeme bio u tim klubovima pa ne mogu detaljnije analizirati - zaključio je Štimac.
- Ne zanima me kako će me dočekati navijači u Splitu, ali već mi se javilo 1000 hajdukovaca koji mi žele sreću - kaže Igor.
Utakmicu Dinamo - Anderlecht nije htio komentirati.
- Ne želim komentirati, ali mogu reći da rezultat nije dobar i da su svi očekivali više - rekao je Štimac.
O tome da ga Mamić sigurno neće podržati kao budućeg izbornika Štimac kaže.
- Ma, to je deplasirano, mislim da to nije istina - dodao je Štimac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta