Obavijesti

Sport

Komentari 21

Štimac: Želim biti izbornik hrvatske reprezentacije!

Štimac: Želim biti izbornik hrvatske reprezentacije!
1

Velika mi je želja biti hrvatski izbornik, ali to neću ostvariti dok god je tu Marković. Taj godinama sustavno uništava naš nogomet, izjavio je Štimac

VIDEO

Donedavni predsjednik Udruge hrvatskih nogometnih prvoligaša Igor Štimac otkrio je u razgovoru za Večernji list zašto je prije nekoliko godina do krvi isprebijao mladića u jednoj splitskoj diskoteci, je li korektno da se indirektno bavi transferima nogometaša, zašto je uveo Ligu 16 i misli li doista nakon Slavena Bilića preuzeti kormilo hrvatske nogometne reprezentacije.
- Pogriješio sam, više sam puta to rekao. Na žalost ne mogu vratiti vrijeme, to će ostati 'mea culpa'. Taj križ moram nositi. To je epizoda koja se nije morala dogoditi - pokajao se Štimac zbog prebijanja nepoznatog mladića u diskoteci.
No kad su posrijedi menadžerski poslovi, kajanja nema i bivši hrvatski reprezentativac ne smatra da je u sukobu interesa:
- Sve to radi moj brat, ja mu samo pomažem savjetima. I nisam tu jedini u nogometnom svijetu.
Štimčeva je ideja najviša hrvatska nogometna liga s čak 16 klubova. Iako većina klubova nema niti približno uvjete i stadione koji ispunjavaju Uefine propise, bivši predsjednik Udruge i dalje vjeruje u takav koncept:
- Tek ćemo vidjeti je li Liga 16 dobra ili loša. Kad smo izglasali tu ligu, nitko nije mogao znati da će doći do ovako velike financijske krize. No kad bi Karlovac i Istra dobili stadion? Ima minusa, ali nešto smo pokušali napraviti. Ako se ispostavi da je to veliki promašaj, odmah ću priznati krivnju.
Nedavno je otvoreno najavio kandidaturu za mjesto hrvatskoga nogometnog izbornika nakon što tu dužnost napusti Slaven Bilić. Jedino se "brine" zbog predsjednika Saveza Vlatka Markovića...
- To mi je velika želja. No neću biti izbornik hrvatske reprezentacije ako će mi predsjednik biti Vlatko Marković. Jer to je čovjek koji je godinama sustavno uništavao hrvatski nogomet i koji nas godinama vuče za nos i obmanjuje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica