Obavijesti

Sport

Komentari 4

Stipanović u klasi laser nakon 5. i 6. plova drži treću poziciju

Stipanović u klasi laser nakon 5. i 6. plova drži treću poziciju
1

Hrvatski jedriličar Tonči Stipanović nakon petog i šestog plova u klasi laser drži treće mjesto. Ako idućih dana zadrži visoke plasmane smiješi mu se bronca na OI

VIDEO

Tonči Stipanović u klasi laser nakon šestog plova osigurao je treće mjesto.

Hrvatski je jedriličar nakon petog plova držao četvrtu poziciju, dok je nakon šestog bio prvi čime je napredovao i u ukupnom poretku. Stipanović je nakon današnjih odličnih nastupa s petog skočio na treće mjesto i time stigao nadomak osvajanju olimpijske medalje.

- Još je dosta posla ispred nas, ali ja sam stvarno sretan i zadovoljan da to ide u pravom smjeru, da smo se nas trojica malo izdvojili i dobro je što Australac više nije prvi, što je Pavlos preuzeo vodstvo. Možda će sad Slingsbyu zato biti malo teže, možda će se morati malo misliti, još uvijek čekamo na njegov veći kiks – kaže Tonči.

Hrvat je treći nakon šest plovova. U petak ga čekaju još sedmi i osmi plov, a dva su na rasporedu u petak. Jedanaesti, odlučujući zakazan je za ponedjeljak. Ako se Stipanović zadrži među vodećim pozicijama idućih dana može se nadati olimpijskoj brončanoj medalji.

I ostali na moru...

Na more se vraćaju i finaši, među njima i Ivan Kljaković Gašpić, trenutačno četvrti, na bod do bronce. Regata za Finn se približava kraju, ulozi su veliki, sutra nas očekuju dva sigurno vrlo uzbudljiva plova, ukupno sedmi i osmi od 11. Nakon sutrašnjeg dana situacija na tablici bi mogla biti značajno jasnija. Ivan je dan proveo u nekom uobičajenom ritmu, odradio je trening u teretani, redoviti posjet zdravstvenom timu, gdje su naši fizioterapeuti Dario Karamatić i Dean Mistura, te liječnik Vladimir Ivančev ustanovili samo da je sve kako treba.

49eri su stigli do šest jedrenja, Pavle Kostov i Petar Cupać su 16. Tina Mihelić je nakon šest jedrenja u Laser Radialu 20., a Luka Mratović nakon četiri je 23.

Sutra pratimo hrvatske jedriličare u pet disciplina: Finn, 470m, Zvijezda, RS:X, 49er. Laser i Laser Radial imaju dan odmora.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu