Sport

Komentari 5

Stipe je na listi čekanja: Jones prvo želi počistiti svoju diviziju

Stipe je na listi čekanja: Jones prvo želi počistiti svoju diviziju

Prvak poluteške kategorije Jon Jones probudio je maštu fanova svojom objavom na Twitteru kako je spreman boriti se sa Stipom Miočićem. Taj je prijedlog ubrzo propao, ali za dobru svotu novca u budućnosti, tko zna...

Njega nije briga radi li se o zanimljivom meču ili ne. Njemu je bitan izazov. Ako je mega novac prisutan u teškoj kategoriji, mislim da će on otići tamo. Čini mi se da je sada posvećen čišćenju svoje kategorije, želi ostati aktivan što je više moguće i prebiti sve protivnike. Želi stvoriti impresivnu ostavštinu, rekao je Jonesov trener Mike Winkeljohn o motivima svog borca.

Najpoznatija organizacija slobodne borbe potvrdila je kako će Jon 'Bones' Jones na UFC-u 239 braniti naslov prvaka poluteške kategorije protiv Thiaga Santosa.

Tako će Stipe Miočić još malo biti na listi čekanja jer od mogućeg supermeča protiv Jonesa neće biti ništa. Prepiskom na Twitteru ova su dva borca izazvali veliku pozornost javnosti. Stipe je prihvatio Jonesov izazov, a Winkeljohn o tome nije znao ništa.

- Ja sam mislio da se mi borimo protiv Santosa čitavo vrijeme. Nemam pojma je li UFC uopće bio involviran u pregovore ili se Jon samo zafrkavao… Ali mislim da bi UFC morao platiti mu mnogo novca za taj dvoboj. Oni su ti koji žele zarađivati puno novca, tako da ne mogu niti kriviti Jona što i on sam želi zaraditi mnogo - prenosi FightSite.

UFC 239 na rasporedu je 6. lipnja sa Jonesom i Santosom kao glavnom borbom večeri.

A Stipe, on je još uvijek bez protivnika i čeka priliku protiv Cormiera...

Najčitaniji članci