Sport

Komentari 10

Stipić kao Popaj: Ako Dinamo padne, idem u Omiš po još jednu porciju svog 'špinata'...

Stipić kao Popaj: Ako Dinamo padne, idem u Omiš po još jednu porciju svog 'špinata'...

Trener Stipić koji je osebujna pojava je nakon te pobjede u Gorici sjeo u automobil i zaputio se pravo u Omiš, gdje je u društvu roditelja podijelio ljepotu pobjede, a tamo ga je čekala omiljena pita od zelja

Pred momčadi Slaven Belupa i njihovim trenerom Tomislavom Stipićem, nedjelja je gotovo u hamletovskom ozračju. To bi prevedeno na nogometni rječnik značilo da ih samo pobjeda interesira. Jer kako strateg momčadi iz podravske metropole Koprivnice kaže, pobjedom će iskoračiti iz prosječnosti ostalih momčadi koje i prije susreta s plavim „strojem“ polože oružje.

- Ovo je za nas prilika da skrenemo pozornost na sebe. Imamo dvije pobjede u nizu i ova treća bi nam došla poput krune jer igramo na domaćem terenu. Dan nakon utakmice u Gorici pohvalili smo momčad i čestitali joj na pobjedi. Napravili smo analizu i iznijeli razloge pobjede, kao i detalje koje trebamo popraviti kako bismo napredovali još više - tvrdi Stipić.

POGLEDAJTE VIDEO: Stipić konobari

Dodao je i da se kod igrača osjetilo da su radosni i željni daljnjeg razvoja.

Trener Stipić koji je osebujna pojava je nakon te pobjede u Gorici sjeo u automobil i zaputio se pravo u Omiš, gdje je u društvu roditelja podijelio ljepotu pobjede. Kad smo ga pitali je li mu majka nešto specijalno priredila - odgovorio nam je da jako voli pitu od zelja koja ga je dočekala.

Našalili smo se pitanjem je li njemu pita zeljanica znači nešto poput špinata Popaju iz crtića koji nakon porcije istog postane nepobjediv.

Čuli smo kroz slušalicu smijeh i odgovor da će ako pobijede Dinamo ponovo „skoknuti“ u Omiš po svoju porciju „špinata“. U slučaju da Slaven Belupo ne osvoji sva tri boda bilo bi dobro da na „tretman“ s pitom povede i cijelu momčad.

Bez obzira tko se najeo špinata, Stipić ili Zoran Mamić, očekuje se dobra i dopadljiva utakmica. Ne smije se zaboraviti da i Dinamo iza sebe ima veliki i to europski zalogaj, zvan Feyenoord.

Utakmica u sklopu 14. kola Hrvatski Telekom Prve lige na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš započinje u nedjelju u 15 sati. Nažalost bez gledatelja zbog epidemioloških mjera.

 

Najčitaniji članci