Obavijesti

Sport

Komentari 8

Stipić napustio Audu, Bjelica će voditi Lewandowskog i Poljake?

Stipić napustio Audu, Bjelica će voditi Lewandowskog i Poljake?

Bjelica je poljskim navijačima poznat po prilično uspješnom radu u Lechu. Poznavanje stanja u poljskom nogometu, kao i simpatije većine navijača, govore u korist 51-godišnjeg trenera, pišu Poljaci

VIDEO

Nogometni klub Auda potvrđuje da glavni trener Tomislav Stipić neće nastaviti suradnju s prvom momčadi. Odlučio je prihvatiti novi izazov u karijeri, stoji u službenoj objavi latvijskog prvoligaša FK Auda.

Hrvatski stručnjak preuzeo je klub iz Rige na početku prošle sezone nakon povratka u prvoligaško društvo i odveo ga do uspješnog petog mjesta te senzacionalno osvojio latvijski kup.

POGLEDAJTE KAKO JE DOČEKAN MILJENIK ŽENA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Želimo mu izraziti zahvalnost na strasti i suradnji. Zbog njegovih sposobnosti ovaj tim je postao toliko kohezivan na terenu i izvan njega. Želimo mu sreću iz dubine našeg zeleno-crnog srca. Nedostajat ćete nam, šefe - objavila je Auda.

Bjelica preuzima Poljsku?

I dok Stipićev novi izazov još nije poznat, ponovno se zakotrljala priča oko Nenada Bjelice i poljske nogometne reprezentacije. Tamošnji mediji navode da je Bjelica jedan od glavnih kandidata za izborničko mjesto i to nakon što je utvrđeno da Poljaci neće inzistirati na izborniku koji govori poljski ili ruski.

Nogometaši Osijeka započeli s pripremama za novu sezonu

Kandidat čije ime se prvo spominjalo bio je Andrij Ševčenko, no izgleda da poljski savez nije uvjeren u njegove trenerske sposobnosti.

- Bjelica je poljskim navijačima poznat po prilično uspješnom radu u Lechu. Hrvat je dobio otkaz u NK Osijeku krajem kolovoza, no vodio je, između ostalih, Dinamo Zagreb i Austriju Beč. Poznavanje stanja u poljskom nogometu, kao i simpatije većine navijača, govore u korist 51-godišnjeg trenera - piše polskieradio24.pl.

Među kandidatima su i Roberto Martinez koji je smijenjen u belgijskoj reprezentaciji nakon remija s Hrvatskom, bivši trener Lillea te izbornik Zambije, Obale Bjelokosti, Maroka i Saudijske Arabije Herve Renan, tu je i bivši izbornik Švicarske Vladimir Petković, kao i imena poput Paula Benta te Juana Ramóna Lópeza Cara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...