Obavijesti

Sport

Komentari 4

Što s Ligom nacija? Tri engleska reprezentativca su zaražena...

Što s Ligom nacija? Tri engleska reprezentativca su zaražena...

Engleski nogometni savez je uvjeren da ako će morati otkazati utakmice ako još netko od igrača bude pozitivan, a sada čekaju upute Uefe...

VIDEO

Počela je nova sezona u europskim natjecanjima, uskoro kreću i nacionalna prvenstva, a za nekoliko dana će se i reprezentacije okupiti nakon deset mjeseci. No svima je jasno da će korona virus biti ogroman problem za sve i pitanje je uopće kada će se sve vratiti u normalu.

Uefa je izradila posebna mjere kojih se svi moraju pridržavati, a ukoliko je netko od igrača iz klubova koji se natječu u europskim natjecanjima zaražen, slijedi izbacivanje iz Europe. Uefa je trenirala strogoću na Driti, Prištini i Slovanu iz Bratislave koje je izbacila iz Europe, no kako će tretirati reprezentacije ukoliko netko od igrača bude zaražen?

SP 2018, Hrvatska - Engleska

Minimalno trojica engleskih reprezentativaca pozitivna su na korona virus, piše Daily Mail. To je stvorilo velike probleme Garethu Southgateu uoči utakmica u Ligi nacija protiv Danske i Islanda (5. rujan i 8. rujan)

Gotovo sigurno će okupljanje propustiti Tammy Abraham i Mason Mount, no nije navedeno ime trećeg nogometaša. Engleski nogometni savez je uvjeren da ako će morati otkazati utakmice ako još netko od igrača bude pozitivan, a sada čekaju upute Uefe. Uz njih trojicu, izbornik Engleske je ostao bez Harryja Maguirea koji je osuđen zbog tučnjave, prijetnje i podmićivanja u Grčkoj, ali nije pozvao zamjenu za njega niti za zaražene igrače.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The boys ☀️

Objavu dijeli Tammy Abraham (@tammyabraham1)

Okupljanje je najavljeno za ponedjeljak, a igrači će se okupiti u St. George Parku, gdje se nalazi reprezentativni kamp, a tamo će se svi testirati. Testiranje će obaviti i dan poslije kako bi potvrdili da nema pozitivnih.

No najveći problem za Southgatea su brojni igrači koji su za godišnji odmor išli u druge zemlje pa stoga postoji velika vjerojatnost da su se zarazili, a to izbornika najviše i brine.

Arsenal v Chelsea - Heads Up FA Cup Final - Wembley Stadium

U posljednje vrijeme Premier liga bilježi sve veći broj zaraženih, a među njima su Pogba, Ndombele, Benteke. Ako se pogorša situacija, postavlja se pitanje kada će uopće početi Premier liga koja je zakazana za 12. rujna...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu