Obavijesti

Sport

Komentari 74

Što se događa s Kramarićem?! Rezerva je i igra po pola sata...

Što se događa s Kramarićem?! Rezerva je i igra po pola sata...
1

U Bundesligi je odigrao 551 minutu od mogućih 1800 što u prosjeku znači da igra 27 minuta po utakmici za svoj Hoffenheim. Poražavajući podaci za važnog aduta naše reprezentacije u Rusiji...

VIDEO

Negdje je očito zapelo između Andreja Kramarića i Juliana Nagelsmanna u Hoffenheimu. Naš je reprezentativac ove sezone češće na klupi nego u prvom sastavu i to je dobar razlog za brigu i stručnom stožeru Vatrenih.

Kramarić, jedan od naših najubojitijih ofenzivaca čijim smo golovima apsolvirali Ukrajinu, danas je ušao u 67. minuti protiv Bayerna. Ponovno nije bio prvotimac, a njegova je momčad poražena 5-2.

Konkretno, ove sezone je u prvih 11 bio osam puta, 11 puta ostao je na klupi. Niti statistika ne djeluje impresivno - u 27 utakmica ove sezone zabio je dva gola uz četiri asistencije.

U Bundesligi je odigrao 551 minutu od mogućih 1800 što u prosjeku znači da igra 27 minuta po utakmici. Poražavajuća okolnost za prošle sezone ponajboljeg igrača momčadi koja se dokopala kvalifikacija za Ligu prvaka.

Nagelsmann ga vidi na više pozicija pa tako Andrej igra i polušpicu, lijevog ili desnog napadača, ali rijetko onog centralnog. A baš je na toj poziciji protiv Ukrajine napravio najbolji posao i ušutkao ih usred Kijeva prošle jeseni.

Krama je, znamo to svi, prirodni 'killer', ali i igrač koji si sam zna stvoriti situaciju za gol. 

Ta njegova raznovrsnost jak je adut za svakog trenera i malo je tih Bundesligaša koji bi si mogli priuštiti takav luksuz da im ovakav igrač sjedi na (uglavnom) na klupi i čeka minute na 'kapaljku'.

Andrej je prošle sezone u 36 bundesligaških utakmica upisao 2373 minuta (igrao prosječno 65 minuta po susretu) i zabio 15 golova. Na to je dodao tri u kupu čime je zaokružio fantastičnu sezonu.

Ove se očekivao nastavak eksplozije, eventualno i transfer u još neki jači klub, ali prema sadašnjem stanju stvari, teško je to očekivati. Do srijede traje prijelazni rok u većini jakih europskih liga, a naznaka oko njegovog napuštanja Hoffenheima nema...

Hoffenheim je danas deveta momčad Bundeslige koja je zadnju pobjedu upisala 13. prosinca protiv Stuttgarta 1-0. Andrej je posljednji put bio prvotimac tri dana ranije u porazu kod Hannovera 2-0. Kako god, Hoffenheim se muči s igrom i rezultatima dok im igrač koji je sposoban nešto sam promijeniti, bez obzira na osobni pad forme, grije klupu.

Rezultati 20. kola Bundeslige

Bayern - Hoffenheim 5-2
Borussia Dortmund - Freiburg 2-2
Köln - Augsburg 1-1
RB Leipzig - HSV 1-1
Stuttgart - Schalke 0-2 (Marko Pjaca ostao je na klupi svih 90 minuta)


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju