Obavijesti

Sport

Komentari 375

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

VIDEO

Rolls Royce, Ferrari 812 Superfast, McLaren samo su neki od automobila koji krase garaže hrvatskih reprezentativaca. Malo smo bacili oko da vidimo što voze hrvatski nogometaši, a jedan od ponosnih vlasnika 'zvijeri' vrijedne oko dva milijuna kuna je Marcelo Brozović (31).  

Riječ je o Rolls Royceu Cullinanu u kojem se prvi put pojavio na zagrebačkom okupljanje 'vatrenih' prije dvije godine uoči kvalifikacijske utakmice za plasman na Euro 2020. sa Slovačkom. 

No nije on jedini koji posjeduje moćnu pilu. Većina hrvatskih reprezentativaca igra u svjetskim klubovima, samim time zarađuju svjetski, pa zašto si onda ne bi kupili i svjetski automobil...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💣

A post shared by Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic) on

Brozović je, što se garaže tiče, do prije nekog vremena imao konkurenciju u Dejanu Lovrenu koji vozi Ferrari 812 Superfast vrijednog također oko dva milijuna kuna. Za samo 2,9 sekundi postigne brzinu od 100 kilometara na sat, a ima čak 800 konjskih snaga. Sličan model ima još jedan umirovljeni "vatreni" Šime Vrsaljko koji je zapravo i savjetovao tad reprezentativnog kolegu da napravi istu stvar, a svojevremeno se na Instagramu pohvalio tada novim automobilom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bought myself a Ferrari before my 30th Birthday 😁😎👌🏻 #ferrari #812superfast

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Osim toga, Dejan Lovren ima i Mercedes GLE Coupe koji, ovisno o opremi, košta oko 350.000 kuna. Jako voli Mercedes, pa mu garažu krasi i S klasa Coupe. 

Povremeni 'vatreni' koji vozi najskuplji automobil je Borna Barišić (31), ponosni je vlasnik McLarena 765LT čija cijena iznosi oko 450.000 eura što je više od tri milijuna kuna. Riječ je o jurilici koja ima 4-litreni twin-turbo V8 motor ukalupiran u gotovo 800 konjskih snaga. Bornin limeni ljubimac je limitirani model, a proizvedeno ih je samo 765. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borna Barisic (@bornab7)

Za njima ne kaskaju ni ostali. Bivši reprezentativac Vedran Ćorluka ima milijun kuna vrijednu zvijer - Mercedes G klasu V8 biturbo AMG koji ima 500 konjskih snaga, a kapetan 'vatrenih' Luka Modrić u garaži ima Bentley Continental GT vrijedan dva milijuna kuna, a koristi i Audi Q7 koji stoji oko 500.000 kn. No, Luka svake dobije od Real Madrida i sponzorski BMW iX M60 sa 619 KS u vrijednosti 140.400 eura.

Ivan Rakitić mi je prijatelj i jako dobar klijent.  Ako napravimo dobar posao s jednim igračem, on će nas preporučiti drugima - pričao je tako Alex Ortiz, čovjek kod kojega nogometne zvijezde nabavljaju automobile, a bivši reprezentativac za kojeg se govorilo da bi se ponovno mogao naći na popisu Zlatka Dalića je kod njega kupio pilu od milijun kuna.

Riječ je o BMW i8 čija se cijena kreće oko milijun kuna, a sa svime se hvalio i na Instagramu. Ovo nije prvi automobil kojeg je Alex Ortiz prodao našem bivšem reprezentativcu. Rakitić je kod njega nabavio i Rolls Royce Phantom koji je privukao pažnju Rakitićevih obožavatelja prije nekoliko godina na jednoj fotografiji Ivana sa suprugom Raquel.

Početna cijena ove "zvijeri" kreće se od oko dva milijuna kuna. U Rakitićevoj garaži našlo se mjesta i za Mercedes Brabus G700 vrijedan preko dva milijuna kuna, sa 700 konjskih snaga, a za četiri sekunde postiže brzinu od 100 km/h.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About last night..✨ #nochedepapis 🕺💃 @raquel_mauri 💑 #lafamiliaunidajamasseravencida @drivercarsbcn

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siempre un placer pasar a ver a mis amigos de @drivercarsbcn 👏🏎🙏 #alex #amigos

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Bruno Petković je nekoliko puta viđen za volanom svojeg Mercedesa AMG E63 S. Petković se umjesto 'običnih' 571 konjskih snaga odlučio za obnovljenu liniju AMG modela koji ispod poklopca motora ima V8 Biturbo motor snažan 612 konjskih snaga.

Brzinu od 100 km/h postiže za nevjerojatnih 3,4 sekunde, a uz dodatnu opremu kojom Petkov 'ljubimac' obiluje vrijedi oko 1,3 milijuna kuna.

Novi reprezentativac Dominik Kotarski na okupljanje 'vatrenih' uoči pripremnog turnira u Egiptu stigao je u Mercedesu E klase koji košta više od 50,000 eura. 

Izbornik Zlatko Dalić vozi BMW sedme serije vrijedan oko 350.000 kuna koji je dobio na poklon od vlasnika Al Aina, kluba iz Emirata koji je trenirao tri godine i nakon kojeg je preuzeo hrvatsku reprezentaciju. Iako u HNS-u ima pristojnu plaću, Zlatko se još nije odlučio na akviziciju te i dalje vozi svoj vjerni BMW.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 375
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima