Obavijesti

Sport

Komentari 20

Stramaccioni: Kovačić nije ni trebao igrati, on je moja greška

Stramaccioni: Kovačić nije ni trebao igrati, on je moja greška
1

"Gledao sam ove sezone mnoga izdanja Intera, ali nikada nismo bili ovakvi. Izgubili smo utakmica i utakmica, ali smo uvijek padali u borbi. Sada smo pali bez ičega"

VIDEO

Gadno su prizemljeni nogometaši Intera ove nedjelje kada ih je na Artemio Franchiju Fiorentina pobijedila sa čak 4-1. Vidno ljut nakon utakmice bio je trener Intera Andrea Stramaccioni.

- Gledao sam ove sezone mnoga izdanja Intera, ali nikada nismo bili ovakvi. Izgubili smo utakmica i utakmica, ali smo uvijek padali u borbi. Sada smo pali bez ičega, potpuno nemoćni pred suparnikom - rekao je Stramaccioni.

Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić je počeo utakmicu za Inter, ali ga je Stramaccioni zamijenio na poluvremenu. Sve je objasnio kao svoju pogrešku.

- Mateo je imao problema i on je moja greška. Nije trebao niti igrati jer je na njega, kada je umor u pitanju, najviše utjecala utakmica s Clujom u četvrtak. Igrali smo, praktički, te dvije utakmice unutar četiri dana u istom sastavu. To je bio problem - rekao je mladi trener.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Borba za trećim mjestom u talijanskoj Serie A je tako sve napetija. Lazio i Milan, treća i četvrta momčad na ljestvici, imaju po 44 boda, Inter 43, a Fiorentina 42, s time da Rimljani imaju utakmicu manje. Treće mjesto, dakako, iduće sezone donosi igranje u kvalifikacijama Lige prvaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu