Obavijesti

Sport

Komentari 7

Stravičan pad skijaša: Glavom udario u led i ostao u nesvijesti

Stravičan pad skijaša: Glavom udario u led i ostao u nesvijesti
1

Nakon ukazane prve pomoći, 30-godišnji Gisin je helikopterom prevezen u bolnicu, a za sada nema informacija o težini ozljeda. Prekid je trajao više od pola sata nakon čega je utrka nastavljena

VIDEO

Norvežanin Aleksander Aamodt Kilde pobjednik je spusta Svjetskog kupa skijaša u Val Gardeni, no nažalost utrku je obilježio težak pad Švicarca Marca Gisina.

Švicarcu su se u jednom trenutku prekrižile skije i to točno prije skoka. Izgubio je kontrolu i teško pao na bok udarivši glavom u ledenu stazu nakon čega je ostao nepomično ležati. 

Nakon ukazane prve pomoći, 30-godišnji Gisin je helikopterom prevezen u bolnicu, a za sada nema informacija o težini ozljeda. Prekid je trajao više od pola sata nakon čega je utrka nastavljena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pobjeda je pripala Norvežaninu Aleksanderu Aamodtu Kildeu s rezultatom 1:56.13, a iza njega ostali su pobjednici prva dva spusta ove sezone Austrijanac Max Franz i Švicarac Beat Feuz. Franz koji je pobijedio na prvom spustu sezone u Lake Louiseu bio je drugi sa 86 stotinki sekunde zaostatka, dok je Feuz, pobjednik spusta u Beaver Creeku bio treći sa 92 stotinke sekunde zaostatka.

Za Kildea je to bila treća pobjeda u karijeri nakon što je prve dvije ostvario 2016. u spustu u Garmisch-Partenkirchenu, te superveleslalomu u Hinterstoderu.

U ukupnom poretku Svjetskog kupa vodi Franz sa 340 bodova ispred Norvežanina Aksela Lunda Svindala koji ima 333 boda, Švicarca Maura Caviezela sa 283 boda i pobjednika Svjetskog kupa Austrijanca Marcela Hirchera sa 280 bodova.

U konkurenciji spustaša vode Franz i Feuz sa po 200 bodova, treći je Svindal sa 128 bodova, dok Kilde na četvrtom mjestu ima 126 bodova.

Skijaše u nedjelju u Alta Badiji očekuje veleslalom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi