Obavijesti

Sport

Komentari 6

Stravičan prekršaj: Slomio mu nogu na prijateljskoj utakmici

Stravičan prekršaj: Slomio mu nogu na prijateljskoj utakmici

Igrač Villarreala Fer Nino ušao je u Fofanu s dvije noge i priklještio mu lijevu. Ona je pukla kao grančica, a igrač Leicestera skoro se onesvijestio od bolova

VIDEO

Prijateljska utakmica, testiraju se taktičke postavke za novu sezonu, isprobavaju novi igrači, nitko ne ide na nož i na sto posto. Rezultat je 3-0, igra se bez grubosti, no uvijek mora biti neka crna ovca. 

Mladi stoper Leicestera Wesley Fofana slomio je nogu nakon stravičnog prekršaja u prijateljskoj utakmici protiv Villarreala (3-2). U jednom bezazlenom duelu na sredini terena, u drugom poluvremenu, igrač španjolskog kluba Fer Nino ušao je u mladog Francuza s dvije noge i prikliještio mu lijevu. Ona je pukla kao grančica, a Fofana se skoro onesvijestio od bolova. 

Leicester City v Villareal - Pre-Season Friendly - King Power Stadium

Pokazao je da mu je pukla noga, odmah su na teren uletjeli fizioterapeuti i liječnici, no mogli su samo dijagnosticirati lom noge pa ga je hitna pomoć prevezla u bolnicu na operaciju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Stravičan prekršaj pogledajte OVDJE. Upozoravamo kako je sadržaj uznemirujućeg sadržaja. 

Na društvenim mrežama procurila je mučna fotografija onesviještenog Fofane iz kola hitne pomoći. Pored njega je kisik, a bol je bila toliko jaka da se jasno vide i suze na Fofaninom licu. 

Sudac je očito Ninov stravični prekršaj okarakterizirao normalnim jer mu nije dao niti žuti karton. Isti igrač je na kraju smanjio na 3-1, a konačnih 3-2 postavio je Millan. 

Fofani je tek 20 godina, na Transfermarktu vrijedi 40 milijuna eura i jedan je od najboljih mladih stopera u Europi. Na početku je karijere i ovaj stavičan lom noge usporit će njegov razvoj, ali mnogi se nadaju kako neće biti težih posljedica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi