Sport

Komentari 6

Stravičan prekršaj: Slomio mu nogu na prijateljskoj utakmici

Stravičan prekršaj: Slomio mu nogu na prijateljskoj utakmici

Igrač Villarreala Fer Nino ušao je u Fofanu s dvije noge i priklještio mu lijevu. Ona je pukla kao grančica, a igrač Leicestera skoro se onesvijestio od bolova

Prijateljska utakmica, testiraju se taktičke postavke za novu sezonu, isprobavaju novi igrači, nitko ne ide na nož i na sto posto. Rezultat je 3-0, igra se bez grubosti, no uvijek mora biti neka crna ovca. 

Mladi stoper Leicestera Wesley Fofana slomio je nogu nakon stravičnog prekršaja u prijateljskoj utakmici protiv Villarreala (3-2). U jednom bezazlenom duelu na sredini terena, u drugom poluvremenu, igrač španjolskog kluba Fer Nino ušao je u mladog Francuza s dvije noge i prikliještio mu lijevu. Ona je pukla kao grančica, a Fofana se skoro onesvijestio od bolova. 

Leicester City v Villareal - Pre-Season Friendly - King Power Stadium

Pokazao je da mu je pukla noga, odmah su na teren uletjeli fizioterapeuti i liječnici, no mogli su samo dijagnosticirati lom noge pa ga je hitna pomoć prevezla u bolnicu na operaciju. 

Stravičan prekršaj pogledajte OVDJE. Upozoravamo kako je sadržaj uznemirujućeg sadržaja. 

Na društvenim mrežama procurila je mučna fotografija onesviještenog Fofane iz kola hitne pomoći. Pored njega je kisik, a bol je bila toliko jaka da se jasno vide i suze na Fofaninom licu. 

Sudac je očito Ninov stravični prekršaj okarakterizirao normalnim jer mu nije dao niti žuti karton. Isti igrač je na kraju smanjio na 3-1, a konačnih 3-2 postavio je Millan. 

Fofani je tek 20 godina, na Transfermarktu vrijedi 40 milijuna eura i jedan je od najboljih mladih stopera u Europi. Na početku je karijere i ovaj stavičan lom noge usporit će njegov razvoj, ali mnogi se nadaju kako neće biti težih posljedica.

Najčitaniji članci